Nu med sjove billeder

Først og fremmest håber jeg i alle sammen har nydt påsken med masser af dejlig mad, familie og hygge. Hvad mere pragfuldt er at vi endelig begynder at se meget mere til solen som kan give os blege danskere lidt mere kulør. Ahh sommeren er lige rundt om hjørnet, året 2015 bliver et fantastisk år.

Og nu til sagen.

Overskriften på denne artikel siger jo det hele med få ord.

Under Om os, skrev jeg at der var andre tiltag på tegnebrættet. Nu nogle få måneder siden kan jeg med stolthed sige at hjemmesiden er udvidet med andre ting end kun sjove jokes.
Tanken med hjemmesiden var og stadig er at levere underholdning til dem der har brug for det. Efter en hektisk dag på arbejdet kan med ro i sjælen sætte sig ned og læse nogle sjove jokes og få den energi man har savnet dagen lang. Tilbage i 2014 da hjemmesiden endnu ikke var på benene og kun ideen var på plads, havde jeg i tankerne at med tiden kunne udvide den med sjove billeder.

Hvorfor sjove billeder?

de er sjoveEt billede siger mere en tusind ord. Og i sig selv kan være en joke. I dag skal gå hurtigt, vi begynder hurtigt at kede os og smutter hurtigt videre til noget mere interessant, det er netop derfor at hjemmesiden nu er udvidet med sjove billeder. Hjernen opfatter et billede meget hurtigere end hvis man skal læse nogle linjer tekst. Heldigvis lever vi i en tid hvor teknologien er så udviklet at man efterhånden kan tage billeder med en kaffemaskine. Der findes ikke en telefon, bærbar eller tablet der ikke kan tage et billede efterhånden. Det er derfor utrolig nemt at få de sjove øjeblikke med og bibeholder billederne som minder til senere brug. Vi er endda så heldige at mange mennesker gerne vil dele billederne med os andre. Derfor har jeg surfet nettet tyndt og fundet frem til sjove billeder som i kan nyde. Jeg har som med de sjove jokes, opdelt billederne op i forskellige kategorier så de er nemmere at finde rundt i. På nuværende tidspunkt 9 forskellige kategorier ud over kategorien sjove billeder i sig selv.

Sjove billeder kategorier.

Sjove billeder
Sjove dyr
Børn
Fulde mennesker
Sport
Fail billeder
Tatoveringer
Photobomb
Skilte og reklamer
Sjove autocorrect

Fremtiden for hjemmesiden

På nuværende tidspunkt indeholder hjemmeside underholdning i form af sjove jokes, sjove billeder, gåder og citater. Jeg opdatere selvfølgelig hjemmesiden løbende med nye ting indenfor de gerne vi allerede har, så der altid er noget nyt at smile og grine af.
Jeg kan dog også rolig sige at der er andre ting i støbeskeen som vil forbedre hjemmesiden endnu mere. Uden at afsløre for meget så kan jeg fortælle at det bliver hylende morsomt og igen noget i kan smile og grine af.

Opfordring til jer.

Da jeg er en mands hær, vil jeg gerne opfordre jer til at hjælpe mig. Støder i på en sjov joke, citat, gåde eller nogle sjove billeder, så hold jer endelig ikke tilbage. I er altid velkomne til at sende ideer eller ting i finder på nettet som i synes fortjener at være på denne hjemmeside. Jeg er ikke bange for at spørge om hjælp, da det ikke er for min skyld med for alle andre.
I kan altid kontakte mig via kontaktformularen her: Skriv til mig

Hav en fantastisk dag.
Mvh. De sjove jokes

Lignende artikler

Close