Sjove sport billeder


Vi har hvert vores hold vi holder med, om det er fodbold, basket eller fægtning. På et højt niveau kan tingene dog gå lidt galt. Man yder sit bedste, men nogle gange er det desværre ikke nok. Jeg har samlet nogle af de sjoveste sport billeder for jeres skyld.

Sport kan være både sjovt og farligt


Sjove sport billederFoldbold, ishockey, tennis eller endda skak kan have sine sjove momenter. Når en sport udøver skal koncentrere sig så meget at han/hun laver en sjov grimmasse, træder forkert og falder eller endda slipper en vind, så synes vi det er skide skægt. Her kan du finde lige de sport billeder du godt kan lide.


Sjov sport viden


• Tilbage i Grækenland hvor OL startede, var alle deltager under OL nøgne.
• OL 1936 i Berlin: USA vand guld i basketball ved at slå Canada med lav score på 19-8. Dette skyldes at de spillede udenfor på en sandbane, som gør man ikke kan drible.
• I dag skyder man lerduer, for ca. 112år siden skød man rigtige duer.
• 1904: George Eyser vandt hele seks medaljer i gymnastik, tre guld, to sølv og en bronze, i løbet af en enkelt dag til trods for, at han havde træben.
• 1912 OL i Stockholm: Martin Klein den russiske bryder måtte sige nej til deltagelse i finalen. Han var simpelthen alt for træt efter hans semifinale mod Finlands Alfred Asikainen som tog hele 11 timer.