Sjove billeder af børn


De kan være søde, sjove, nuttede, sure og meget mere til. De eksperimenterer og prøver forskellige ting af i denne verden. Og mange gange går det galt i form af sjove momenter. Disse momenter af foreviget med billeder som vi har samlet til dig.

At se en baby kaste op hvor det landet et uheldigt sted på moren eller faren kender vi alle til. Det er dog ekstra morsom når man selv er blevet forældre, for så er det noget man virkelig kender til. Og alle forældre derude vil stemme for at det er noget de alle har oplevet.

Børn er noget af det mest fantastiske på jorden.

Børn er fantastiske


boernEn baby der lige får fat i en tusch mens forældrene kigger væk og et splitsekund efter er barnet dækket af tuschens farve i hele ansigtet. Eller et søskende par der synes at værelset skal pyntes, men maling, mel eller noget helt andet som næsten er umuligt at få væk igen. En stor frustration for forældrene dig en sjov øjeblik for os, da de fleste mennesker lige skal tage et billede af deres søde børn.

”Se hvor dygtig Martin er, han har lige hevet gebisset ud af morfars mund.”

Ja børn har ingen grænser og kan finde på alt, vi er selvfølgelig utrolig glade for alle de billeder de tålmodige forældre tager af børnene. Hermed kan vi præsentere sjove billeder af børn i alle afskygninger.

Børn har ingen grænser


Man siger at børn og fulde mennesker altid fortæller sandheden, det passer dog ikke helt. Som børn bliver ældre begynder de stille og rolig og afprøve grænser, de skal se hvor lang de kan gå før forældrene bliver sure. De finder hurtigt ud af hvem der er nemmest at overtale, om det er faren eller moren er sådan set lige meget, de skal skam nok regne det ud.

Og de lyver så det driver af dem. De bruger forældrene i mod hinanden som kan skabe små konflikter dog også gode minder. Minder er en ting, mens billeder er en hel anden. Har du børn i familien, så vil jeg opfordre dig at tage så mange billeder som muligt. Du vil altid kunne tage dem frem i fremtiden og se hvordan livet udvikler sig, vise dit barn hvordan det har været før i tiden og muligvis grine af billeder som blev taget på det helt korrekt tidspunkt.

Sjov viden der inkluderer børn


• Amerikanske psykologer er kommet frem til, at børn i USA når at se over 8000 mord i fjernsynet inde de fylder 13 år. Dette er baseret på en undersøgelse fortaget i 2001. Så mon ikke dette tal er steget. Lidt skræmmende ik?
• Finland har en lovgivning at børn skal lære at spille på fløjte.
• I1998 blev der født ca. 143 millioner børn.
• Børn vokser mest om natten. Det er der udskilles mest væksthormon.
• Ca. ( af børnene i Danmarks går 0.klasse om i folkeskolen.
• En lov i Belgien siger at alle børn skal have undervisning i at spille på harmonika.

Nyd de sjove børne billeder.