Sjove tatoveringer


I Danmark er det efterhånden hele 50% af befolkningen der har en eller flere tatoveringer på kroppen. De ses ikke så tit igen, da de fleste er gemt under tøjet. Man møder dog nogle gange mennesker der betragter deres krop for et lærred som fremviser kunstværkerne til skue for alle.

Vi har oprettet et underkategori under sjove billeder der kun omhandler tatoveringer. Her kan man finde sjove, skøre, mærkelige, kreative og ligefrem ugenkendelige tatoveringer.

Find din ynglings og del den med dine venner.

Tatoveringer og betydning


Det siges at den ældste tatovering er over 2500år gammel fundet på kroppen af en afdød prinsesse. Tatoveringer havde en stor og helt anderledes betydning før i tiden, man skulle nærmet være fortjent for at få et symbol på kroppen. I dag ser verdenen noget anderledes ud, ordet tatovering har en hel anden betydning og alle over 18år kan blive tatoveret.

tatoveret-mandMange vil have en lille tatovering som en påmindelse af en minde, person eller noget helt tredje, mens andre gøre det til et levestil. De bruger deres kroppe som et lærred og skaber smukke kunstneriske værker som de bærer på resten af deres liv. Andre igen bruger tatoveringer for at markere hvilke bande de tilhører. Tatoveringer kan og bliver brugt i mange forskellige anledninger og kun fantasien sætter grænser.

Til højre ser vi en mand der er fuld tatoveret i hovedet og resten af kroppen selv om dette ikke kan ses. Dette er er ikke et falsk billede, han har netop valgt at bruge sin krop til at gøre verdenen smukke ved at vise dem frem til alle som måtte ønske det.

I Danmark har vi også vores egne levende lærred. Som eksempel kan vi jo tage Anne Lindfjeld, en rødhåret smuk pige der har lagt kroppen til at være et kunstværk. Du kan læser mere om hende på hendes Instagram profil her Anne Lindfjeld

Tatoveringer og deres ændring


Var man villig til at en nål med farve sat til huden var der sådan set ingen vej tilbage, med tiden ville symbolerne tabe deres skarphed og farven ville blegne. Så kunne man jo altid få den tegnet op, men selve tatoveringen ville altid forblive på huden. I dag har vi teknologien for at fjerne dem igen hvis nu man skulle fortryde at have fået en tatovering i en brandert. fjerne-tatoveringer Det er hverken billigt eller smertefrit, og nogle reagere allergisk overfor behandlingen. Forløbet, kommer selvfølgelig også an på størrelsen kan tage utrolig lang tid. Så husk at tænke dig godt om før du skal have en tatovering. Heldig for os kan vi nu med alle de sjove, mærkelige og grimme tatoveringer lave en underkategori til sjove billeder og vise dem frem til alle der må have lyst til dette.