Sjove dyr billeder


Ud over mennesker, så er dyr noget af det sjoveste at se på billeder. De har hver deres personligheden og holder ikke tilbage for at vise sig frem. De fleste som har haft kæledyr, ved også at der tit kan opstå morsomme situationer. Med den teknologi vi har i dag, er det også blevet en del nemmere at fange disse situationer på billeder. Her på hjemmesiden har vi kategorien ”sjove dyr” under sjove billeder.

Dyrenes verden


sjove dyrOrdet ”dyr” er ret så overfladisk, da der findes så mange arter at der stadig den dag i dag bliver fundet nye arter ikke set før. Vi ser udsendelser på fjersynet om hvordan deres livscyklus er, hvor de lever og hvordan de opfører sig i forskellige situationer. Det er spændende at se dem, da vi normalt ikke oplever dyr fra denne side. Mange af os har haft et eller flere kæledyr. Om det er da man var barn og ens forældre købte et hamster eller en kanin, eller måske har man anskaffet sig en hund eller kat. Lige meget hvad så bringer dyr glæde, samvær og ikke mindst minder som man aldrig vil glemme. Den gang hvor hvalpen kravlede bag radiatoren og sad fast. Måske en killing der ikke kunne andet end at hvæse af dig. Alt dette bliver tilgivet og vi elsker vores dyr uforpligtet.

På denne side har vi et underkategori specielt dedikeret til sjove dyr. Er du en af dem der elsker dyr, så er denne kategori lige dig. Vi opdatere siden løbende med flere og sjovere dyr, så du altid har noget nyt at kigge på. Du er også velkommen til at skrive en kommentar eller tage direkte kontakt til mig via kontaktformularen over på kontakt siden.

Vi elsker sjove dyr


Her er 4 sjove facts om dyr som de fleste ikke kender til:

1. Ca. 70% af vores DNA matcher specifikke snegle. Kun de resterende 30% skiller os ad.

2. En giraf har samme antal knogler i nakken som et menneske.

3. Sværdfisk kan komme op på 109km i timen. Se det er en hurtig svømmer.

4. Tarantel kan leve op til 2 år uden at spise en eneste ting.