De sjove jokes – Danmarks sjoveste joke side

Om De sjove jokes

De-sjove-jokes.dk startede i vinteren 2014, sidens formål var at bringe og sprede glæde til alle dem der måtte besøge den. I første omgang handlede siden om at leverer jokes, men som besøgstallet steg på hjemmesiden blev vi også kontaktet flere gange om nogle specifikke ønsker. Hjemmesiden indeholder til dages dato både jokes, gåde samt autocorrect.

Hvorfor en hjemmesiden om sjove jokes

RomanovichSiden drives mig Alexander R. B. En joke er noget vi alle kan lide, vi har nydt dem som børn og i nyder dem som vokse. Desværre bliver livet mere alvorligt med tiden og vi har ikke så meget tid til alt det sjove. Det er ikke os der lever livet, men livet der lever os. Vi arbejder alt for meget, er konstant stressede og har ingen tid til at få kroppen i ro.

I november 2014 tog jeg beslutningen for at skabe hjemmeside spækket med jokes. 24 december stod for døren, og hjemmesiden var færdig og 100% funktionel. Hjemmesiden er inddelt i kategorier, du kan derfor altid finde frem til netop den kategori du foretrækker.

“Den der går i seng med kløende røv, vågner op med lugtende finger.”
– Sun Tzu citat

Hvad er de-sjove-jokes.dk

De-sjove-jokes.dk er stedet for du gå på opdagelse i den fantastiske og sjove del af nettet. Her på siden tilbyder jeg dig for at finde netop de sjove jokes du leder efter, der sætter lattermusklerne i gang. Jeg har jokes til alle anledninger og i mange genre.

Jeg giver dig en overskuelig måde at finde frem til de jokes du søger uanset emne og genre. Om du er til sjove, frække eller grove jokes, så er de alle samlet et sted.

Mit mål med hjemmesiden er at blive Danmarks førende leveringssted af jokes i alle afskygninger. Jeg vil med tiden udvide hjemmesiden med sjove billeder, sjove gåde og hysteriske autocorrect som du kan nyde sammen med venner, familien eller alene på en grå dag. Er der bud efter specifikke jokes i bestemte emner eller genre jeg endnu ikke har udgivet på hjemmesiden, skal du ikke holde dig tilbage for at skrive til mig om dine ønsker.

Sjove jokes kategorier

For at gøre det så nemt som muligt for at du som den besøgende kan finde frem til den genre af jokes du bedst synes om, har jeg delt dem op i kategorier.
På nuværende tidspunkt indeholder hjemmesiden disse kategorier:

Sjove jokes
Din mor jokes
Blondine jokes
Frække jokes
Grove jokes
Racistiske jokes
Neger jokes
Døde baby jokes
Banke banke på jokes
Alle børnene jokes
Jokes om kvinder
Jokes om mænd
Gode jokes
Dårlige jokes
Platte jokes
Måge jokes
Du har ringet til jokes
Jøde jokes
Århusianer jokes
Sjovt
Far jokes
Knock knock jokes

Andet sjov

Ud over sjove jokes, byder hjemmesiden også på andre sjove ting som gåder, citater og billeder. Jeg håber jeg at kunne få flere besøgende på hjemmesiden med disse tiltag og få flere til at smile og nyde dagen skal som skal nydes. Jeg opdaterer hjemmesiden løbende og tilføjer flere jokes og sjove ting til hver af deres bestemte kategorier:

Sjove billeder
Citater
Gåder
Ordsprog
Digte
Scorereplikker
Fødselsdag
Servietfoldning
Romertal
Vandfald regler
Julesange

Er der efterspørgsel om specifikke kategorier hjemmesiden endnu ikke indeholder, så vil jeg selvfølgelig gøre mit bedste for at opfylde dine krav.

Vision
Mit mål eller vision med denne hjemmeside er at være Danmarks største leveringssted for jokes og underholdning. De sjove jokes hjemmesiden skal være den første hjemmeside danskerne skal tænke på så snart de vil finde jokes eller have en godt grin.

Mission
For at nå vores vision har jeg en decideret plan at følge.

• Løbende vedligeholdelse af hjemmesiden
• Serviceminded
• Forøgelse af brugervenligheden på hjemmesiden
• Tilføjelser af flere jokes i andre kategorier
• Andre tiltag på tegnebrættet
• Danmarks førende side indenfor levering af sjove jokes!

24.12.2018 er datoen hvor jeg gerne vil se at jeg sammen med hjemmesiden og alle de besøgende når visionen.

De sjove jokes er reklamefinansieret

De-sjove-jokes.dk gøre brug af banner-annoncer samt synlige reklameblokke. Da vedligeholdelsen og opretholdelse af hjemmesiden indeholder udgifter, og jeg ingen produkter sælger. Indebærer det at der kan fremkomme nogle få reklameblokke.

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte mig via mail. Det kan ske via hjemmesidens kontaktformular. Jeg stræber efter at besvare alle henvendelse i løbet af 24 timer.

Close