Sjove billeder


Her finde du en af Danmarks største samlinger af sjove billeder. Vi har billeder med dyr, fulde mennesker, sport, babyer, tatoveringer, frække damer, smukke mænd og meget mere. Hjemmesiden bliver opdaterer løbende med nye billeder så i altid har noget nyt og spændende at opleve. Skulle det ske at du ikke kan finde et specifikt kategori på hjemmesiden, så har du altid muligheden for at skrive ind til os, så skal vi se hvad vi kan gøre for at opfylde dit ønske. Som du sikkert også har lagt mærke til indeholder denne hjemmeside meget mere end bare billede. Vi har jokes, citater, digte, ordsprog og meget mere til.


sjov-tanglæge-billede Hahaha, er den lyd vi prøver at få ud af dig ved at have en af Danmarks største samling af sjove billeder. Det er videnskabeligt bevist at latter er sundt, det er godt for kroppen og sjælen, hvorfor ikke bruge 10 min på at kigge på sjove billeder der kan få dig til at smile eller endda at grine. Selv tandlæger som mange har frygt for bruger sjove masker i dag, for at gøre patienten mere afslappet og på samme tid gøre deres arbejde lettere. Husk på at du kun lever en gang, er det ikke smart at får så meget ud af livet som muligt, brug tiden du har på at smile og grine.


Sjove billeder og forståelsen


Malerier bliver brugt som afbildning af forskellige følelser, et kunstværk kan smuk for en mens grimt for en anden. Som mennesker har vi en den mulighed at udtrykke vores følelser på mange forskellige måder. Det er derfor at billeder er utrolige vigtige i vores liv. De skaber smil, grin, minder og meget andet. Man siger jo at et billeder siger mere end tusinder af ord, og det kan der være noget ved. Et sjovt billede kan være sjovt for en mens kedeligt for en anden. Derfor har vi flere underkategorier af sjove billeder på denne side. Læs mere om de forskellige kategorier nedenunder. Vi tilføjer løbende flere billeder og med tiden udvider til endnu flere kategorier.


Billeder kategorierBørn billeder: Smukke, søde og skønne børn. De kan lave de mest skøreste ting. Dem af os der har børn ved hvad de kan finde på og kan sagtens genkende nogle af situationerne på disse billeder. Det har dog ingen betydning om du har børn eller ej. Vi har samlet et stort antal sjove billeder med børn for din skyld.

Dyr billeder: Vi elsker dyr, om det er som kæledyr eller på vores tallerken har ingen betydning vi har et helt specielt forhold til dyr, endda respekt. Mens som os mennesker kan dyr opfører sig noget så mærkeligt nogle gange, derfor har vi taget ”dyr” kategorien med på denne side.

Fail billeder:At tage et billede kræver lidt snilde, men behøver ikke at være ekspert men måske skulle man lige lægger mærke til at alt er som det skal være før man begynder at klikke løs. Som eksempel: En person tager en selfie af sig selv på toilet dog uden at have skyllet ud i toilettet og derved har man et billeder man kan kalde for fail.

Billeder af fulde mennesker: De fleste af os har prøvet at være fulde. Når det sker, kan mange ting gå galt, man kan ”spontant” vælte ind i en busk, bliver dårligt og kaste op på sig selv eller en anden en. Eller også falde i søvn de mærkeligste steder i endnu mere mærkeligere stillinger.

Sport billeder: Sport billeder kan være ret så fascinerende. Hvor lang en person kan hoppe, hvor hurtigt man kan løbe eller hvor mange mål man kan score. Nogle gange går det dog lidt galt. Personen som prøver at slå en verdensrekord træder ved siden af og vælter kun for at plante ansigtet hård mod jorden. Se alle vores sjove sport billeder og se om du ikke kan lade være med at grine af dem.

Photobomb billeder: Photobomb stammer fra USA og betyder at en eller flere personer ødelægger et pænt billeder som bliver tager. Det kunne være at de kommer springende frem foran linsen lige i det billedet bliver taget. Vi har fundet frem til overraskende sjove photobomb billeder du ikke skal gå glip af.

Skilte og reklamer billeder: Når man oversætter et ord eller sætning fra et sprog til et andet, kan der opstå nogle sjove eller mærkelige fejl. Her vil du kunne finde så meget forkert oversat skilte at man ikke kan undgå at grine over skiltenes eller reklamernes betydning.

Billeder af tatoveringer: Som mennesker er vi ikke perfekte og derfor kan vi tage beslutninger som helt hen i vejret nogle gange. Nogle gange er der alkohol indblandet mens andre gang så slår det bare klik for os. Vi har fantastisk mange sjove billeder af tatoveringer. Du vil kunne finde smukke, grimme og helt horrible tatoveringer. Tjek dem ud og få dig et godt grin.

Autocorrect billeder: Autocorrect er en teknologi smarttelefoner har i sig, de har indkodet det sprog man bruger i sig, og når man så skriver en sms, kan mobiltelefonen hvis funktionerne altså er slået til, selv rette ordene i en sms hvis den tror man har stavet forkert. Især iPhone har denne funktion hvor der opstår sjove situationer. Man skriver en ting, men ordnerne bliver erstattet til noget helt andre, som resulterer i de sjove beskeder. (Disse er kun på engelsk).


Andre sjove tingJokes: Sjove jokes har eksisteret så lang tid som mennesket selv. Før i tiden var jokes, en lille sjov historie selve personen har oplevet. I dag er jokes udviklet sig i underkategorier og fra at være milde til meget grove. Vi har alt i alt 9 underkategorier i sjove jokes som kan udforskes.

Citater: Sjove og kloge citater har vi også på denne side. En citat er er en gentagelse af en skrevet eller sagt udtagelse. En lidt kort og simplificeret forklaring på hvad en citat er. Vi har samlet de sjoveste på et sted, så du kan nyde i fulde drag.

Digte: At beskrive en følelse er svært, især når det gælder hvis man skulle skrive det sort på hvidt. Ikke desto mindre er der mennesker der netop har formået og stadig gør det den dag i dag. Poeter har en helt specielt talen til at holde fast i en følelse og de giver først slip når den er fældet på papir. Her vil du finde mange skønne digte opdelt i hver deres respektive kategori.

Gåder: Er du mere til sjove gåder har du også mulighed for at finde dem her. Vi har samlet nogle af de bedste/sjoveste gåder på nettet. Finder du dem for svære, så er der også givet svaret på gåderne. På den måde kan du også se om dit svar er korrekt.

Ordsprog: Ordsprog er lige så gamle som sproget selv. Helt tilbage til oldtidens romerrige hvor filosoferne brugte termer, talemåder og diverse ordsprog. Disse ordsprog har overlevet til den dag i dag. Gør brug af dem som man andre før dig.

Scorereplikker: Har du problemer med at fastholde en samtale, eller bare komme i kontakt med en du godt kan lide? Jamen så er scorereplikker måske dig? Brug dem til at bryde isen, få personen til at grine eller måbe. Lige meget hvad, så er scorereplikker en god måde at komme ind og starte en samtale med en anden. Held og lykke.