Sjove photobomb


Kender du det når man prøver at tage det perfekte billede, man tager sig god tid til at stille det hele op, lyssætningen skal være korrekt, skygger skal være på den rigtige side og når man så endelig tager billeder, så kommer der en persongående foran eller der sker noget vild mærkeligt der ødelægger hele billedet.

Photobomb underkategorien er specielt dedikeret til de mennesker der får ødelagt deres billede. Heldigvis for os andre har vi nu muligheder for at have lidt sjovt og nyde det der gik galt.

Hvis du kan lide disse billeder, del dem med dine venner.

Photobomb er kommet til


sjove photobombVi har vist alle prøvet at række tunge på et billede, det her er noget helt andet. Nogle går decideret efter at ødelægge andre billede ved at hoppe ind foran, lave mærkelig ting i baggrund eller noget helt andet. Nogle gange sker dette helt ubevist og ikke med vilje. Men om det er med vilje eller ej, så er det stadig hyldende morsomt.

Kreativitet skal der til


At se en grimasse er ikke så sjovt længere. Man bliver nød til at være lidt mere kreativ. Og kreativitet mangler der ikke her. Fantastiske sjove og opfindsomme photobombs der vil få dig til at grine. Nogle gang sker det helt af sig selv, når dyr bliver indblandet. En hest der pludseligt stejler og rytteren falder af eller en måge flyver forbi med en godt placeret fugleklat.

Se om du kan finde inspiration til din næste photobomb til familie portrætter.