Oversigt over gode jokes – vores sitemap

Her har jeg samlet en oversigt over de mest væsentligste sider på hjemmesiden – jokes i alle former og afstøbninger, citater, gåder samt sjove billeder. Altså alt det der kan få dig, din familie og venner til at grine.

Husk på at latter er sundt.

Sjove jokes oversigt

 • Sjove jokes – En stor samling af jokes. Jeg har indrettet dem alle i kategorier så det er nemmere for dig at finde præcis de jokes du måtte søge.
 • Blondine jokes – En ordentlig bunke af de gode gamle jokes om blondiner, de har altid været populære og går aldrig af mode.
 • Din mor jokes – Din mor jokes, er ret så nye indenfor verdenen af jokes, de stammer fra USA og har nu indtaget verdenen med deres sjove, grove og sjofle bemærkninger om moren.
 • Neger jokes – Det siger vel sig selv, lidt racistiske jokes om negere, de er sjove og grove, måske en anelse for meget for nogen.
 • Døde baby jokes – Denne genre af jokes er blevet meget populært på det sidste og de ligger i den grove ende af skalaen. Men har du mod og kan klare det så er de hyldende morsomme.
 • Frække jokes – En god gammel klassiker, sjofle jokes / vittigheder i alle afstøbninger der kan få selv den mest hårdføre mand til at rødme.
 • Grove jokes – Grove jokes kan ramme alle, uanset tro, oprindelse eller mening. Hav en godt grin med disse.
 • Racistiske jokes – En god samling af jokes der rammer de mest udsatte grupper på denne klode, husk at tage dem med en gram salt. Det er jo kun for sjovt.
 • Banke banke på jokes – En god gammel klassiker, der desværre ikke er så berømte mere, jeg har dog inkluderet dem, da jeg synes de ikke burde glemmes.
 • Alle børnene jokes – Ahh jokes vi alle kan huske fra barndommen, de var især sjove hvis man kendte en joke der omhandle en man kendte med netop det navn. Hyldende morsommer især for børn.
 • Jokes om kvinder – Jokes om kvinder bruger viden fra gamle dage. Den gang kvinderne ingen arbejde havde, den gang de var hjemme, lavede mad, opvartede manden og passe på børnene. Selv om verdenen ser noget anderledes ud i dag, kan de stadig sjove.
 • Gode jokes – Her kan du finde en liste med gode jokes. Nu er det jo ret relativt hvad en god joke er, da vores smage er forskellige og derfor er en god joke for en ikke er særlig god for en anden. Jeg synes dog stadig du skal tage og kigge på listen.
 • Dårlige jokes – Dårlige jokes findes der mange af, og derfor har vi lavet en helt speciel kategori for dem. Selv om de er dårlig så er de stadig sjove for mange af os. Smut over til kategorien over dårlige jokes og mor dig.
 • Platte jokes – Platte jokes, disse er meget platte med meget åbenlyse svar og endda nogle som ikke helt giver mening og derfor kan kategoriseres som platte. Er du til platte jokes, så er denne kategori lige noget for dig.
 • Jøde jokes – Jøder har været igennem utrolig ting gennem historien, nogle mere positive end andre. Vi kender vist alle til Anden verdenskrig hvor der døde omkring 6 millioner jøder. Tænk lige over det, det er jo nærmest hele Danmarks befolkning. Jeg har dog besluttet mig at oprette en specifik kategori til disse jokes. Og nej jeg er hverken racist eller har noget imod jøder.
 • Århusianer jokes – Læs de sjove jokes om Århusianer. I bund og grund er Århusianere hverken mindre intelligente eller sløve end resten af Danmarks befolkning. Det er dog blevet et hit at have dem med i jokes, her vil der findes vittigheder der virkelig sætter dagsorden på hvor dumme, sløve og langsomme Århusianer kan være. Disse som alle andre joke er selvfølgelig kun for sjovt og jeg håber ingen bliver stødt af dem. Husk på at denne side er til ren underholdning, så tag alt med et gran salt.
 • Jokes om mænd – Selv om man siger at mænd er mere logiske end kvinder i deres tankegang. Så kan de være lidt for logiske og på den måde være meget firkantede. Her finder du en liste med jokes om mænd. De kan både være sløve, dovne, dumme og meget mere til. Der vil altid være en stor forskel mellem kvinder og mænd og her vil man tydeligt kunne læse det
 • Sjove billeder – Er du mere til sjove billeder, så har vi bygget en underside op men massiv billede samling af sjove billeder. Vi har opdelt dem i flere forskellige kategorier, så du netop kan gå efter de billeder du synes mest om. Kig på vores sjove billeder, vi lover du ikke bliver skuffet.
 • Sjove dyr – Dyr er overalt, om det er naturen eller hjemme hos os som kæledyr, så kan de opføre sig nogle gange som mennesker. Dvs. de også har deres egne sjove situationer de kan komme ud for. Med teknologien i dag, er det utrolig nemt at fange dem på billeder lige i det rette øjeblik. De bliver foreviget og kan nydes af jer som sjove dyr. En hel underkategori af sjove dyr kun for jeres underholdning.
 • Sjove citater – Sjove citater i alle afskygninger. En fantastisk måde at give lidt af ens livssyns og erfaring til andre på en sjove måde. Disse citater kan både være tankevækkende og stærke hvad, angår hvordan vi alle takler livet.
 • Sjove gåder – Er du til gåder i alle sværhedsgrader, så er dette mere for dig. Gåder indeholder selvfølgelig svar, hvis du sidder fast og ikke kender svaret.
 • Sjovt – Her finder du alle de nye tilsendte jokes, citater samt meget andet. Når jeg modtager noget nyt materiale, så kommer det på denne side. Du vil derfor kunne finde masser af sjovt som du kan bruge flere timer på.
 • Far jokes – Her er en af de seneste kategorier i joke genren, nemlig far jokes. Disse platte og pinlige jokes er nogen vi har hørt før. Jeg ved ikke helt hvorfor men mange mænd finder dem sjove, dette gælder især når de kommer op i alderen. Måske ændres mænd humor når de bliver ældre? Hvis du godt kan lide lidt plat humor, så er du mere end velkommen til at smutte forbi kategorien.
 • Knock knock jokes – Knock knock jokes er det samme som den danske version banke banke på jokes. AF en eller anden grund har jeg modtaget en del henvendelser der ønskede denne kategori på engelsk. Hvis det viser sig at der er interesse for de her engelske jokes, så vil jeg være tilbøjelig at overveje andre engelske kategorier, men lad os nu se først.
 • Måge jokes – Så indeholder hjemmesiden også måge jokes. Hvis du ikke kender til dem, burde du måske at tage en smut forbi og finde ud af om de fanger din interesse. Disse jokes er ikke så populære igen, men nogle finder dem sjove og det er også derfor at jeg har tilføjet dem til hjemmesiden..
 • Du har ringet til jokes – Disse jokes har været meget mere populære før hen i tiden, de er dog med tiden blevet overhalet at mange andre kategorier og derfor ses de heller ikke så tit på nettet. Jeg har dog alligevel besluttet at oprette en kategori med netop dem så der er noget til alle.

Citater oversigt

 • Citater – Citater kan giver dig et eller flere råd serveret på et sølvfad og med meget få ord. Det kan være at et billede siger mere end 1000 ord. Men ord kan giver dig mere end 1000 tanker. Disse citater stammer verdenen over og har været til stede i mange år. Nogle er sjove, mens andre er mere seriøse. Hvad de alle har tilfældes er at de giver dig en lille bid af livet som andre ser på det. Råd og vejledning du ellers ikke vil kunne få andre steder.
 • Citater om livet – Er du i tvivl om du lever dit liv fuldt ud, så har du en god måde at finde ud af det på. Læs citater om livet og se hvad du mangler. De indeholder ikke kun sandheden men også en vejledning og en spark i røven til dem der har brug for det. Citater om livet burde deles og læses af alle.
 • Kærligheds citater – Kærlighed er noget vi alle har eller kommer til at opleve, men ikke alt kærlighed ender godt. Her kan du læse kærligheds citater der fortæller den rå sandhed vi alle har brug for at høre engang i mellem.
 • Sjove citater – Sjove citater er at få en bid sandhed og livserfaring på en lille og sjov måde. Disse guldkort kommer fra mennesker som har levet livet og fået sagt nogle kloge ord som andre igen har fået skrevet ned. Heldigvis for os kan vi nyde dem den dag i dag.
 • Søde citater – Små søde citater der giver dig sandhed om livets søde ting. Der er ikke mange citater i denne kategori, men vigtigheden og den viden der er bag dem er stadig lige så vigtig som alle andre citater.
 • Peter Plys citater – Den dejlige lille bamsebjørn som børnene elsker har det med at sige vidunderlige ting der i dag har fået sin helt engen kategori nemlig Peter Plys Citater.
 • Citater om venskab – Venner er dem der altid står ved din side. De er der når du har brug for dem og du er der for dem. De kan tåle at høre hvad du har at sige til dem og de tør at sige det til dig. Citater om venskab giver dig gode eksempler hvorfor du skal have venner.
 • Citater om familie – Familie er en utrolig vigtig ting, både den du er født ind i samt den du kommer til at skabe i fremtiden. Citater om familie giver os den mod og den viden vi har brug for at vide hvor vigtig en familie er og hvorfor vi altid skal elske dem så meget som de elsker os.
 • Søren Kierkegaard citater – Søren Aabye Kierkegaard anses for at være den største danske filosof. I sit korte liv på kun 42 har Søren formodet at efterlade os flere forskellige ting, heriblandt hans berømte Citater som vi stadig kan nyde den dag i dag.
 • Berømte citater – Her kan du finde 60 af verdens mest berømte citater. Disse citater vil altid være til stede, for at minde os om fortiden samt fortælle os om at man altid skal tænke sig om ang fremtiden. Berømte citater har det med at sætte tankerne i gang.
 • Veninde citater – En smuk og lang liste med veninde citater for alle dem der ser sig heldige at have en. Veninder er som en familiemedlem man selv har valgt. Jeres venskab kan overkomme alt, dog vil den komme på prøve flere gange gennem livet. Her er det vigtigt at i står sammen lige meget hvad. At miste sin bedste veninde er som at miste lidt af sin sjæl, det er ikke det værd.
 • Bryllups citater – En stor samling af bryllups citater. Man kan ikke andet end smile når 2 mennesker siger ja til hinanden. Her finder du mange bryllups citater til enhver lejlighed. Nogle sjove mens andre er mere alvorlige. En fælles ting de har er at de fortæller sandheden som altid kan bruges.
 • Frække citater – Frække citater kan bruges til flere end et formål. Du kan bruge dem sammen med dine venner og få dem til at grine, men også hvis du vil ind på et emner der måske er lidt tabu. Jeg håber at du kunne bruge frække citater jeg har på denne side.
 • Små citater – Små citater kan have lige så stor virkning som lange romaner. Disse fantastiske citater er efterladt os af mennesker som havde noget vigtigt at sige, med deres erfaring og viden er det en held at vi den dag i dag har mulighed for at bruge deres vise ord.
 • Citater om arbejdsglæde – Arbejdsglæde er noget alle medarbejde skal kunne føle i en virksomhed. Her præsenterer jeg citater om arbejdsglæder som kan skabe en bedre arbejdsplads for de mindste til de største i en virksomhed. Husk at passe på hinanden og spred glæden ved arbejdet.
 • Citater om samarbejde – Samarbejde er noget vi oplever hver eneste dag, om det er med familien, vennerne eller kollegaerne. Samarbejde gør ens hverdag en del nemmere at kunne håndtere. I stedet for at klare opgaven selv, kan man klare samme opgave på under det halve af tiden i samarbejde med andre. Citater om samarbejde giver dig sandheder om samarbejde du ikke har kendt til før.
 • Gode citater – Alle citater du finder på denne hjemmeside er gode på deres egen måde. Men hvordan definerer man decideret gode citater? Er det ud fra mit synspunkt eller andres? Jeg har taget de mest brugte citater, som indeholder både viden, erfaring og sandhed i sig.
 • Citat plakat – Da vi personligt ikke kan levere plakater. Er vi gået i samarbejde med en anden virksomhed der står for netop dette. De har taget de mest ikoniske film af senere dato og placeret citaterne på en plakat. Du vil finde plakaterne i 3 forskellige kategorier. Simple, grafik og komplet. Gå ind på siden og vælg den plakat du helst vil have.
 • Citater om søskende – Søskende er ikke noget man vælger som eksempelvis en ven. Men en søskende kan blive ens bedste ven hvis man udvikler og vedligeholder forholdet. Søskende er familie og har man et godt forhold vil de altid stå ved ens side. De er der for dig når du er faret vild, de er for dig så du aldrig er alene og det samme er du for dem når de har brug for dig.
 • Citater om alder – Alder er kun et tal. Man er så gammel som man føler sig og ikke en dag ældre. De mennesker der går for meget op i deres alder går glip af livet. Nyd hver eneste dag i stedet for at prøve at se yngre ud med plastik operationer, botox og hvad der nu ellers er på markedet. Du kan ikke ændre tiden så hvorfor prøve?
 • Citater om sorg – Sorg er aldrig sjovt, at miste en man holder af kan virkelig påvirke en. Der er dog ikke andet end at acceptere det og komme videre i livet. Lev dit liv i fulde drag. Du må ikke lade din hverdag gå i stå fordi du har mistet en. Men det er en følelse men må bearbejde som med tiden også vil være nemmere at bære rundt på. Det vigtigste er minderne du stadig har hos dig af den du har mistet.
 • Citater om døden – Døden er noget vi alle må se i øjnene på et eller andet tidspunkt. Derfor undre det mig også hvorfor mange mennesker er bange for døden. Det er en naturlig del af vores liv. Fra den første dag vi kommer til jorden, ved vi også at der vil være den sidste og som verdenen ser ud nu er der intet vi kan gøre ved det i øjeblikket. Måske i fremtiden vil en eller anden læse denne del af hjemmesiden og grine fordi forskerne har fundet frem til udødelighed.
 • Citater om kys – Kys er den måde vi fortæller andre mennesker på hvad vi føler og tænker om dem. Kys kan variere meget i form, lidenskab og passion. Du kysser dine børn anderledes end hvad du kan finde på når det kommer til din bedre halvdel og igen helt anderledes når du skal give dine mor et kys på kinden.
 • Citater om forelskelse – Forelskelse er en af de følelser som er svært at beskrive, som vinden kan du ikke se eller rører det men du kan føle det. Forelskelse kan komme flere gange i ens liv og det bliver aldrig kedeligt, hver eneste gang er det både spændende, sjovt, dejligt og helt igennem fantastisk.
 • Jeg elsker dig citater – Jeg elsker dig er 3 ord som kan være en befrielse at sige men også en byrde. Nogle mennesker føler sig presset til at sige dem, mens andre ikke kan vente med at fortælle det sin personen man holder af. Jeg elsker dig citater viser og hvad og hvordan disse ord påvirker os og dem vi er sammen med.
 • Jule citater – Holder du af jul, så er disse jule citater lige for dig. Du vil vinde smukke, skører og sjove julecitater du kan bruge i dine samtaler når tiden er deromkring. Hvis du leder efter mere julerelateret emner så har vi også julesange og flere spændende ting.
 • Smukke citater – Ordet smuk er meget diffust, for en ting kan være smuk for en person men det ikke betyder for en anden. Sådan er vi alle forskellige og gudskelov for det, ellers havde det være en meget mærkelig verden at leve i. Forstil dig at vi alle havde samme smag i alt.
 • Citater om savn – Savn er ikke så lang væk fra sorg. Disse 2 ord er en anden form for kærlighed man har for en person. Mens sorg er noget der kommer som lyn fra himlen er savn noget der fortsætter at forblive hos en gennem længere tid hvis ikke hele livet. Sorg bliver derfor erstattet af savn med tiden.
 • Kloge citater – Kloge citater er nogle vi kan bruge i vores hverdag. Disse stammer som regel fra personer vi ser op til, nogle der har udrettet noget for menneskeheden som vi stadig den dag i dag ser som noget fantastisk.
 • Fødselsdags citater – Fødselsdage er noget vi alle holder, eller næsten alle. Der er nogle folkefærd og religioner hvor fødselsdage ikke er noget man praktiserer. Men ud over det så er det dagen hvor man fejre de specifikke personer, da det er den dag eller dato de kom til verdenen. Brug gerne nogle af disse citater i din tale eller fødselsdagskort.
 • Citater på engelsk – Her er en hel liste med citater på engelsk. Mange af citaterne på denne side er ikke danske, de er oversat fra andre sprog for din skyld. Der er utrolig mange citater der er oversat til engelsk fra andre sprog da engelsk er ret udbredt i verdenen. Og det er derfor jeg har en specifik kategori til engelske citater.
 • Danske citater – Og når vi nu har haft engelske citater, skal vi selvfølgelig også have danske citater, disse stammer fra vores folkefærd og ingen andre lande. Læs dem igennem og kommenter gerne i kommentarfeltet.

Gåder oversigt

 • Gåder – Jeg er stolt over at kunne præsentere gåder på denne sider til de interesserede, Gåder findes i mange forskellige kategorier og afskygninger. Du kan altid se hvor logisk du tænker ved at prøve at løse nogle af dem. Alle gåderne på denne hjemmeside har tilhørende svar der kan åbnes op ved at trykke på selve gåden. Du vil på den måde altid vide om dit svar var korrekt og aldrig sidder fast ved en gåde som du ikke kender svaret på.
 • Sjove gåder – Sjove gåder, indeholder altid en lille komisk detalje, om det er sofistikeret humor eller plat er sådan set lige meget, da man altid vil slå sig selv oven i hoved over hvor simpelt svaret er.
 • >Gåder med svar – Her har vi kategori, hvor du kan finde gåder med svar. Alle gåderne på hjemmesiden indeholder sådan set svar, der er bare utrolig mange mennesker der leder efter gåder med svar, derfor har vi specifikt lavet en kategori til dem, ingen skal føle sig snydt.
 • Svære gåder – Elsker du gåder men mangler udfordring. Så er denne kategori lige for dig, disse gåder er noget mere kompliceret end resten på hjemmesiden. Du vil kunne høre din egen hjerne knage for at løse disse gåder. Held og lykke siger jeg bare.
 • Gåder for voksne – Disse gåder er ikke for børn, ikke fordi de er frække på nogen måder, men de fleste børn vil mangle viden og erfaring på vise områder for at løse dem.
 • Skattejagt gåder – Børn elsker skattejagt, og mange gange står forældrene lidt på barbund, enten fordi de ikke ved hvordan man griber det an eller fordi der er simpelthen alt for mange muligheder. Men skattejagt gåder giver jeg nogle fantastiske ideer til hvad du som forældre kan lave til skattejagt og hvilke gåder du kan bruge. Dine børn vil elsker dig for det.

Digte oversigt

 • Digte om venskab – Venner er nogen der står ved din side uanset hvad. De vil går gennem ild og vand som du også vil gøre for de. Husk på at et venskab ikke er noget man bare får, nej det bliver opbygget, det skal fortjenes og det skal plejes. Her er digte der sætter følelserne ned på “papir” om venskab og det det bringer.
 • Digte om livet – Digte om livet giver svar på nogle af de store spørgsmål du måtte have. Vi oplever alle kærlighed, sorg, lykke og meget andet. Vi skal være klar på alt det livet kan tilbyde os og tage det søde med det sure som med meget andet. Lev livet hver eneste dag, på den måde går du aldrig glip af noget. Selv de dårligste minder og følelser udvikler dig som en person. Oplev følelserne gennem disse digte om livet.
 • Kærlighedsdigte – Der er mange former for kærlighed. Og de fleste af os oplever de fleste. Det kan være kærlighed til sine foældre, søskende eller den person man kan se fremtiden med. Måske er det din bil du elsker over alt på jorden eller dit arbejde. Lige meget hvad, så er kærlighed utrolig vigtig i vores liv og uden dag vil livet ikke være særlig meget værd.
 • Søde digte – Et sødt digt kan handle om mange ting. Har du en lidt kedelig dag eller bare er lidt nede, så kan disse digte kvikke dig op igen. Se ikke på mennesket og livet som en forhindring eller stor skuffelse. Se livet som en mulighed for at hjælpe andre og for at gøre en forskel.
 • Digte om sorg – Sorg er noget vi alle oplever gennem vores liv. Vi mister en vi holder af, en tragisk hændelser som naturkatastrofe eller noget lignende. Sorg er ikke en følelse vi kan fjerne. Disse digte beskriver sorgen bedre end noget helt andet. Du er ikke alene i verdenen og det skal du vide. Disse digte kan få dig ud af det sorte hul.
 • Danske digte – Her finder du digte skrevet af danske poeter. Vi har faktisk en del af dem som er verdenskendte og det kan vi vælge stolte af.
 • Korte digte – Et digt behøver ikke at være langt for at få budskabet og følelserne frem. Få ord er nogle gange det eneste der skal til. Her kan du læse korte digte med et stærkt budskab.
 • Digt til barnedåb – Barndåb er en smuk begivenhed. Barnet bliver døbt og får sit navn. Alle vennerne og familien er med til denne store lejlighed for at fejre barnet for at vise kærlighed og støtte. Du er mere end velkommen til at bruge disse digte til barndåb.
 • Konfirmations digte Først en barndåb og dernæst konfirmation. Ja de kære børn vokser hurtigt. Nu ser man et ung mennesker der ikke længere er et barn ej heller helt voksen, men godt på vej. Brug gerne disse digte til en konfirmation du skal til.
 • Bryllupsdigte – En af de lykkeligste dage for et brudepar som de aldrig vil glemme. Glæden ved at sige ja til hinanden, vide at man virkelig mener det og man altid vil være der for hinanden. Disse digte beskriver alle de følelser der går igennem en til et bryllup.
 • Juledigte – Julen er en magisk tid. Landskabet er dækket af et hvidt tæppe. Julemanden flyver over himlen i sin kane og gaverne skal åbnes. Dette er en af børnenes ynglings festligheder. Familien er samlet og alle bekymringerne er pakket væk. Jul er noget der skal nydes i fulde drag sammen med dem man holder af og elsker.
 • Engelske digte – Nu hvor vi har danske digte, så har vi også en kategori for engelske digte. Her finde du nogle af de mere berømte og efterspurgte digte fra andre digtere end danske.
 • Benny Andersen digte – Her kan du læse 9 digte skrevet af multitalentet Benny Andersen. At blive digter har ikke være en let vej for Benny, han gav dog aldrig op med at skrive og i 1960 udgav han sin debut samling af digte.
 • Dan Turell digte – Den ikoniske digter Dan Turrel skilte sig meget ud fra resten. Han var lidt af en rebel og en livsnyder på samme tid. Med sine sorte negle skaldet isse kunne han sidde i flere timer og nyde travlheden omkring ham, hvor han iagtog alle og alt.
 • Halfdan Rasmussen digte – En fantastisk digter som bøde børn og voksne elskede. Han kunne lege med ord som ingen andre. En af hans mere berømte og elskede værker er de skøre ABC digte og rim. En fantastisk måde at lære børn bogstaver på.
 • H.C. Andersens digte – Nok en af de mest berømte forfattere vi har i Danmark. Hans digte, historier og eventyre er verdenskendte og bliver læst til den dag i dag. Mange af hans værker bliver brugt i undervisningen på skoler.
 • Tove Ditlevsen digte – Allerede som 12 årig begyndte Tove at skrive digte, der skulle dog lige gå 10 år før hun udgav sine værker. Smukke men sørgelige digter der afspejlede hendes liv. Hendes hårde liv var også årsagen til at hun tog sit eget liv.
 • Guldhornene digt – Guldhornene er en slags drikkebeholder der blev brugt til forskellige ritualer. Guldhornene blev desværre stjålet tilbage i 1802 og omsmeltet. Ud fra tegninger og hukommelse blev der lavet kopier af denne nationale skat. Desværre blev de også stjålet. Åbenbart kan tyvene ikke holde sig fra disse horn. Guldhornene digtet er baseret på tyveriet tilbage i 1802 skrevet af Adam Oehlenschläger.

Oversigt over ordsprog

 • Ordsprog – Har du brug for en overskuelig og nem måde til at se hvilke kategorier indenfor ordprog vi har. Eller måske leder du efter information om emnet, så har vi en del af det på denne side.
 • Sjove ordsprog – Sjov, humor, latter er naturens medicin. Disse ordsprog giver dig sandheden og værdier serveret på en sjov måde. Husk på når et menneske har det sjovt, så er det også nemmere at forstå og huske nye ting.
 • Ordsprog om kærlighed – Kærlighed er noget vi alle stræber efter, nogle gange har vi det siddende i os i mange år. Der er en person vi virkelig godt kan lide, men har ikke modet nok til at tage skridtet. Andre gange kommer den uventet og pludseligt. Vores liv består af kærlighed.
 • Ordsprog om venskab – Venner er en af de vigtigste ting i vores liv. Uden venner er livet ret ensomt og sørgeligt. En ven kan man altid bruge, en ven vil altid stå ved din side og hjælpe når du har brug for det.
 • Ordsprog om livet – Livet er en mystisk ting. Hvorfor er vi her på jorden og hvad er meningen. Vi har alle vores tanker og forklaringer. Disse ordsprog giver forskellige muligheder for hvad livet er for en størrelse og hvad du skal gøre med det.
 • Ordsprog om alder – Alder er bare et tal. Desværre er der for mange mennesker der går op i alderen. Tiden går og man bliver ældre, der er på nuværende tidspunkt intet man kan gøre ved det. Så lev livet ud hver eneste dag og så skal det nok gå.
 • Ordsprog om tid – Tid er et begreb skabt af mennesket. At vi har en konkret afgrænsning på dag, nat, time osv. Gør at vi kan koordinere ting sammen med andre mennesker. Vi ved hvad tid vi skal møde på job, vi ved hvad tid børnene skal lægges i seng. Uden tid vil der være kaos.
 • Gode ordsprog – Der er sjove, skøre og mærkelig ordsprog. Denne kategori indeholder de gode af slagsen. De indeholder alle en værdi til os alle, læs dem og bliv klogere på livet.
 • Danske ordsprog – Leder du efter danske ordsprog alene, så er du kommet til det rette sted. Her finde du mange kvalitets ordsprog du kan tage med dig og bruge i hverdagen.
 • Gamle ordsprog – Som med alt andet, findes der også ordsprog der stammer helt tilbage før Jesu fødsel. Ordsprogene er selvfølgelig blevet lidt moderniseret, ellers ville de være uforståelige.
 • Ordsprog på engelsk – Det engelske sprog er ret internationalt, derfor findes der også en del flere ordsprog på engelsk. Her vil du finde mange gode ordsprog på engelsk.
 • Kinesiske ordsprog – Kinesiske ordsprog har en vis ro over sig, de har en hel anden kadence og virker mere filosofiske end mange andre. Tag dig god tid og nyd disse ordsprog fra kina.
 • Latinske ordsprog – Latin er et sprog brugt af oldtidens Romerrige. De havde mange filosofer, eksperter og politikere. Ud over at være en fantastisk nation med en af verdens bedre hære så gav de os mange vidunderlige ting. En af disse er ordsprog, mange nuværende ordsprog stammer fra den tid eller også er blevet affødt derfra.

Scorereplikker

 • Scorereplikker – Vi har prøvet det alle. Man står der til en fest og gerne i snak med en bestemt pige/fyr. Desværre ved man ikke helt hvordan man skal henvende sig. Når man så endelig mander sig op, fremstammer man et eller andet uforståeligt, spilder lidt øl og sveder af nervøsitet. Scorereplikker er en nem måde at bryde isen på og komme i kontakt med andre mennesker.
 • Sjove scorereplikker – Til forskel på nogmale scorereplikker og de sjove så har du enormt stor chance for at få den udvalgte fyr / tøs til at grine. Og dette i sig selv er en rigtig god start hvis du gerne vil score senere hen på aftenen.
 • Gode scorereplikker – Som med alt andet, så kan en god scorereplik også være dårlig i de forkerte hænder. Det er ret vigtigt at du eksekverer scorereplikkek med et glimt i øjet eller på en lidt kæk måde. En ting du ikke må gøre er at stamme og være nervøs.
 • Dårlige scorereplikker – Med mindre du gerne vil se sjove ansigter på de fyrer eller tøser du skal prøve scorereplikkerne af på. Så hold dig langt væk fra disse. De er så dårlige at de vil flygte fra dig, eller være endnu give dig en flad.

Fødselsdag

 • Fødselsdag – Om det er 5-15 eller 90 år man bliver så er det altid rart at få en fødselsdagshilsen. Der er dog forskel på de mange forskellige fødselsdagshilsner i form af hvor personlige de er. Mange mennesker gennembruger fødselsdagshilsner hvor de bare erstatter nogle få ord. Disse bliver tit ret upersonlige og flade. Det kan altid betale sig at gøre noget mere ud af dise fødselsdagshilsner. Brug lidt erkstra tid på dem og du vil se fødselsdagsbarnet lyse op af glæde. Vi har lavet en stor samling af diverse hilsner som du klan gøre brug af. Her vil du finde de klassiske, sjove og skøre. Hvilke du bruger er halt op til dig. Men husk at lave dem lidt mere personlige.
 • Fødselsdagshilsner – En ting at man har fødselsdag, en hel anden er at man modtager fødselsdagshilsner fra andre. Dette indikerer at andre holder af -og tænker på en. Det kan måske være lidt svært at formulere en fødselsdagshilsen der skiller sig ud fra mængden og det er også forståeligt. Heldigvis kan du hente meget hjælp lige her. Vi giver dig en dybdegående forklaring på hvorfor fødselsdagshilsner er vigtige og hvordan man formulerer dem.
 • Fødselsdagssang – Fra vi er helt små så synger vi disse sange. Fra børnehaven til plejehjem kan man høre dise sange. Der findes mange forskellige der er dog 2 klassikere som aldrig går af måde, den helt normale og så er der den med instrumenter som børn er vilde med. Det er nok en god ide at du lære lyriken at kender så du kan synge med på den næste fødselsdagssang.
 • Fødselsdagskort – Når man taler om fødselsdag så er det nærmest en must at have en fødselsdagskort med til fødselaren. Det er her man skriver sine lykkeønskninger osv. Den kan gøre meget personligt, og hvis man har både tid og lyst kan man faktisk skabe sit helt egen og unikt fødselsdagskort.
 • Tillykke med fødselsdagen – Er en af de sætninger vi hører ret tir hver eneste år. Vi hører det til vores fødselsdag men også til andres hvor det kommer ud af vores egen mund. Tillykke med fødselsdagen er en kort men direkte lykke ønskning til fødselaren.

Diverse

 • Servietfoldning – Du har sikkert oplevet at komme til en fest og bliver positivt overrasket af den kreation der ligger på tallerknerne. En simpel ting som et lille serviet kan blive til et så smukt kreation. Nu har du mulighed for at skabe dem selv. Vi har samlet de 25 mest berømte servietfoldnings metoder som du kan bruge til dine fester. Om det konfirmation, fødselsdag eller bryllup er sådanset underordnet. Med servietfoldning kan du skabe de smukkeste borddekorationer som vil give en ekstra oplevelse til selve festen. Vi har alt fra de simple til mere avancerede. Gå ind på siden og se hvilke muligheder du har, du vil desuden blive guidede igennem med en tilhørende video til hver respektive design. Nu behøver du ikke at betale dyre domme for at andre skal lave det for dig eller stå til en fest uden. Gør din fest til en større oplevelse for dine gæster med disse smukke og elegante servietfoldnings metoder.
 • Romertal – Tal som vi kender dem i dag har ikke altid eksisteret, for længe siden gjorde vi brug af romertal. Og det var ikke tal overhovedet men bogstaver sat sammen i specifikke kombinationer. Vi bruger heldigvis ikke denne metode længere, da dette vil tage en krig at lave nogle ligninger. Hvis du ikke ved hvad romertal er, så kan du tage et kig på mange af de ure man kan købe, her vil du se bogstaver istedet for tal. Mange gamle bygninger har også romertal på flere af facaderne. Vi har sammensat en guide til hvordan du bedst muligt og hurtigt kan lære at læse og forstå disse romertal.
 • Vandfald regler – Vandet falder og det er smukt, det er dog ikke sådan et vandfald vi snakker om her. I modsætning til en smukt syn i naturen så er det et drukspil. Vandfald er en af de mere populære drikkespil i danmark. Det er sjovt, man kan være alt fra 2 og op efter. Vi har udarbejdet en artikel om dette drukspil med alle reglerne inkluderet.
 • Julesange – Er du glad for musik og måske også for jul på samme tid, så er der stor chance for at du er ekstra glad for julesange. Jeg har lavet en side med 53 forskellige julesange. Du vil derfor have muligheden for at nyde danske samt engelske julesange og salmer som mange andre. God jul til dig og dem du holder af.

Nyheder sitemap

 • Verdens sjoveste joke – Psykologen Richard Wiseman har fundet frem til verdens sjoveste joke med et års lang forskningsprojekt. Hvor 70 lande deltog med omkring 40000 jokes samt over 2 millioner afstemninger. Vinderen af verdens sjoveste joke løb med ca. 65% af alle stemmerne. Læs den samt andre sjove jokes her!
 • Danmarks sjoveste joke – I 2007 kårede bt.dk Danmarks sjoveste joke. I 2009 overtog Jyllands-Posten opgaven og kårede Danmarks sjoveste joke. Nu kan du læse dem begge på denne side.
 • Nu med sjove billeder – Så jeg jeg opgraderet hjemmesiden med nyt design og inkluderet sjove billeder til alle dem gerne vil have mere end end bare sjove jokes. Under sjove billeder siden, kan du finde mange forskellige kategorier indenfor sjove billeder. Jeg opdaterer hjemmesiden løbende med flere sjove billeder så du altid har noget nyt at kigge på.
Close