Danmarks sjoveste joke

Sidste artikel handlede om hvordan psykologi professor, Richard Wiseman brugte et år på at finde frem til verdens sjoveste joke. Verdens bedste joke blev valgt ud af 44000 andre som blev sendt ind fra 70 forskellige lande. Der var afgivet lidt over 2 millioner stemmer.
Denne artikel kommer til at handle om Danmarks sjoveste joke. I første omgang går vi tilbage til 2007 hvor bt.dk afholdte en mindre konkurrence for at finde Danmarks sjoveste joke. Flere hundrede jokes blev sendt ind af brugerne til afstemning som alle kunne stemme på.

Denne artikel kommer til at handle om Danmarks sjoveste joke. I første omgang går vi tilbage til 2007 hvor bt.dk afholdte en mindre konkurrence for at finde Danmarks sjoveste joke. Flere hundrede jokes blev sendt ind af brugerne til afstemning som alle kunne stemme på. Der er desværre ingen oplysninger om alle de indsendte joke blev godkendt til afstemning, men mon ikke de mere grove og sjofle blev sorteret fra. Vinder joken blev stemt ind på første plads med små 31%, så der var ikke helt enighed om hvilken joke der fortjente første pladsen.

Sjoveste joke i 2007

sjovt-grinEn mor stod i køkkenet og kunne høre sin yngste søn lege med sit nye tog i stuen. Hun bemærkede at toget stoppede og hørte drengen sige: “Alle i lede røvhuller der skal af må nu nok heller skynde jer af helvede til; og til idioterne der netop står på, kan jeg kun sige – se så at få røven med jer, vi skal jo videre”.

Chokeret skyndte hun sig ind i stuen og sagde: “Vi bruger sandelig ikke den slags sprog her i huset. Som straf skal du gå op på dit værelse i to timer. Derefter kan du lege med dit nye tog igen, HVIS du altså taler ordentligt”.

To timer senere leger drengen igen med toget. Toget stopper og hun hører sin søn sige: “Til alle passagerer der nu forlader os vil jeg sige, tak for at i rejste med os og husk endelig al jeres bagage. Vi håber i har haft en god og behagelig rejse”. Hun hørte drengen fortsætte: Til vore nye rejsende vil jeg ønske dem velkommen om bord, vi skal gøre alt hvad der er os muligt for at i vil have en indbydende rejse. Venligst find et sæde inden vi starter”.

Stolt begyndte moderen at smile da hun hørte drengen fortsætte: “Og er der nogen af jer røvhuller der er sure over at vi i dag kører med to timers forsinkelse kan i gå ud og tale med den fede kælling ude i køkkenet”.

Har denne joke fået smilet frem så vil du også kunne lide jokes som ”dumme blondiner” der er en god gammel klassiker der aldrig går af mode eller måske er du mere til ”mor jokes” der stammer fra USA og er utrolig gode til at nedgøre andres mødre enten, med vægt, udseende eller deres lugt. Har du en stærk mave og gerne vil have lidt sort humor med på vejen så er ”døde baby jokes” et helt klart vinder i den kategori.

Sjoveste joke i 2009

I 2009 tog JP (jyllands-Posten) opgaven på sine skuldre for at finde Danmarks nye sjoveste joke. Alt i alt blev præcist 462 jokes sendt ind af Jylland-Postens læsere og derefter bedømt med et system af smileys. Vinderen blev Christian Engel fra Virum, med den indsendte joke der handler om Adam og Eva i Paradiset blev tildelt 10000kr som hovedpræmien, for Danmarks sjoveste joke.

Her er vinder joken fra 2009:

æble-jokeDer var gået et stykke tid siden skabelsen. Eva tullede rundt i Paradisets idyl, men noget var begyndt at gå hende på.- Kære Gud, jeg kan godt se, at der er smukt her i Edens Have. Dyrene er søde ved hinanden, og slangen er nuttet, men jeg keder mig, og jeg er træt af at skulle spise alle de æbler. Jeg ved, det er godt for min intelligens, men æblemost, æblemos og æblekage morgen middag og aften, det er bare for meget!

– Hm, sagde Gud, – Jeg bliver nok nødt til at skabe en mand til dig.- En mand, hvad er det for noget? spurgte Eva.

– En mand er en simpel skabning. Han er større og stærkere end dig, han er vild med jagt, krig og slagsmål og synes, det er utrolig sjovt at sparke til en bold. Han lyver, praler og overdriver. Han snorker om natten og ser dum ud, når han vågner. Han har aldrig spist af Kundskabens Træ og er ikke nær så kvik som dig. Han roder sig konstant ind i vanskeligheder, som du må redde ham ud af. Til gengæld vil jeg skabe ham, så han er anatomisk perfekt til at opfylde alle dine behov. Tro mig, du vil aldrig komme til at kede dig igen!

– Nåh, det må vi så håbe på, svarede Eva ikke helt overbevist.- Lige en sidste ting, sagde Gud. – Han er utrolig stolt og forfængelig. Vi bliver nødt til at bilde ham ind, at han blev skabt først. Det må så forblive vores lille hemmelighed, du ved, sådan kvinde til kvinde.

Dette var så 2 af Danmarks sjove jokes fra forskellige årgange. Jeg holder nøje øje med hvis andre afholder en konkurrence eller undersøgelse om den næste sjoveste joke i Danmark, så kunne det jo være at du have lys til at være med og muligvis også have chancen for at vinde 10000kr som Christian fra Virum formåede med sjove joke om Adam og Eva. Du har desuden mulighed for at læse de resterende jokes som blev sendt ind til Jyllands-Posten under konkurrencen: Resterende jokes.

Hvis du stadig er sulten efter flere sjove jokes, så hold øje med fores forside hvor jeg hver eneste uge tilføjer flere og flere jokes for at gøre din dag sjovere.

Lignende artikler

Close