Overbelastning og nedsmeltning

Hey Alle.

PåskeHvem skulle tro at sjove jokes kunne være så efterspurgte. Tilbage i Januar måned måtte jeg ty til at opgradere hjemmesiden. Det kan jeg kun give jer skyld for, jo flere besøgende desto mere bliver en hjemmeside belastet. Serveren hjemmesiden lå på, kunne ikke klare så meget. Jeg blev derfor også ret overrasket over så mange besøgende at jeg simpelthen måtte opgradere hvis jeg ønskede at hjemmesiden skulle forblive kørende.

Med den nye server kørte det hele som det skulle. Tro mig at jeg tabte kæben, da det så viste sig kun2 måneder senere at besøgstallet steg så meget at hjemmesiden igen blev ustabil og kig ned. Jeg fik så mange besøgende i løbet af martsmåned at alt data der er med i pakken simpelthen blev opbrugt.

Jeg skal nok lade være med at tude, da dette simpelthen er et luksusproblem. Men hjemmesiden gik simpelthen ned i går og er først oppe her i dag. Jeg har nu opgraderet til en endnu bedre server i håb om at den kan trække alle de besøgende.

December 2014

December 2014 var der hvor hjemmesiden så dagens lys. Den gang havde jeg kun nogle få joke kategorier. Der er dog sket utrolig meget siden hen. Jeg har 16 kategorier af jokes, derudover vil du også kunne finde både gåder, citater og scorereplikker.
Og hvem skulle havde troet at vittigheder kunne være så efterspurgte? De-sjove-jokes.dk er Danmarks største joke side. Uden jer vil jeg aldrig kunne opnå dette. Jeg tager den usynlige hat af og takker jer af hele mit hjerte.

Success

Top-funny-jokes.comDet er fedt at have en hjemmeside som er nummer 1 i et specifikt genre. Jeg har simpelthen fået blod på tanden og vil gerne udfordre mig selv. Jeg har skrevet om det i tidligere artikler, men nu vil jeg gerne nævne det igen. Jeg har oprettet hjemmesiden Top-funny-jokes.com. Med denne hjemmeside vil jer gerne se hvor lang jeg kan komme på det internationale marked, mere specifikt USA. Da markedet og efterspørgslen er en del større, er der selvfølgelig mange flere kategorier end vi har her i Danmark. På nuværende tidspunkt vil du kunne finde hele 26 forskellige kategorier. Alt fra Funny jokes til Yo mama jokes og Knock knock jokes, jeg har desuden oprettet hjemmeside The-quotes.com hvor du blandt andet vil kunne finde citater som: Love quotes, Inspirational quotes og Funny quotes.

Det tog mig lidt over 1 år at nå med denne hjemmeside hvor jeg er nu. Det kommer nok til at tage omkring 5 år at nå på samme stadie. Der er nogle store hjemmesider der virkelig sidder godt på markedet. Jeg skal sku nok få dem skubbet af tronen om nogle år.

Fremtiden

Jeg arbejder konstant på at udvide hjemmesiden med nye og sjove ideer. Husk på at denne hjemmeside er udviklet med henblik på at give jer underholdning i forskellige former. Jeg har selvfølgelig andre ting på tegnebrættet som jeg kommer til at implementere på hjemmesiden. Men skulle der være nogle specifikke ting i gerne vil se på hjemmesiden, så skriv endelig ind til mig. Så kan jeg se hvad jeg kan gøre.

Nogle ting som jeg overvejer at udvide hjemmesiden kunne være ting så som:

[su_list icon=”icon: caret-right” icon_color=”#d66b17″]
  • Sjove videoer
  • Selskabslege
  • Drikke spil
  • Sjove sange
  • Sjove historier – Hvor i også vil kunne havde mulighed for at skrive jeres sjove historier eller oplevelser ind til mig. På den måde kan vi altid vedligeholde hjemmeside med nyt materiale.
  • Måske et forum
[/su_list]

Hvis du har spørgsmål, ris/ros eller noget helt tredje. Så hold jer ikke tilbage, skriv en mail så kan vi få os en snak 🙂

Hav en fantastisk påske og weekend.

//Over and out

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close