Hvordan det går med mig

6. behandlingSå er vi kommet ind i marts måned, vejret som er som sædvanlig dårlig her i Danmark. Derfor glæder jeg mig også hver eneste dag vi nærmer os sommer og sol. Sidste nyhedsartikel handlede om ”Min fremtid” hvor jeg skrev lidt om min kemo behandling, hjemmesidens fremtiden osv.

I forhold til min kemo bahandling for tarmkræft så jeg modtaget min 6. behandling som betyder at jeg kun mangler 2 når jeg overstår denne. Jeg glæder mig utrolig meget til den tid kommer og jeg kan komme lidt til mig selv uden kvalme samt alle de andre bivirkninger. Jeg har dog stadig en operation at se frem til som nok bliver lagt i december måned. For dem der har fulgt mig på sidelinjen ved at jeg på baggrund af mine 3 operation har fået en stomipose som jeg absolut ikke kan vænne mig til. Så operationen til december måned er den hvor de forhåbentligt kan fjerne den og jeg kan være ”En rigtig dreng igen” hehe.

Livet er en finurlig ting

De fleste af os tager livet for givet. Er vi sultne så handler vi bare eller går online og bestille noget over justeat. Har vi fået hul i vores bukser, så smider vi dem bare ud og køber nogle nye. Vi har det så nemt i dag at vi ikke rigtig tænker over fremtiden, miljøet som er ved at gå udenom og hjem. Vores overforbrug af ting skaber en farlig miljø for fremtidens børn der efterligner os. Har man virkelig brug for 10 jakker, kan man ikke nøjes med 5? Hvorfor skal man have 28 biller stående i garagen, når man alligevel kun kan køre i en ad gangen, hvorfor ikke kaste pengene et sted hvor de vil blive brugt til noget fornuftigt, fremtidig medicin, rensning af havene for plastisk osv. De fleste af os er egoistiske og vil altid have mere selv om det på ingen måder gøre dem mere glad. Husk på at vi alle bliver begravet på samme måde, alene uden alle de ting vi ejer.

Nu må det være nok om at være en helgen. Jeg har også mine små fejl som jeg kunne rette op på.

“Vidste du” har fået endnu en artikel.

Desværre er vi mennesker ikke udødelige lige meget hvor kloge eller hvor rige vi er. Teknologien for at leve for evigt er endnu ikke eksisterende. I 2018 mistede vi et geni som ingen andre. Han levede faktisk en del længere end hvad lægerne ville havde spået. Her taler jeg selvfølgelig om Stephen Hawking. Manden der har skrevet flere bøger end du nok har læst samt udformet flere godkendte teorier som tid og rummet.

Jeg har samlet lidt viden og hans bedrifter i en lille artikel du nu har mulighed for at læse på denne side. Artiklen hedder: Stephen Hawking – fysikeren, der slog alle odds. Der vil du kunne læse mandens fantastiske historie, se billeder samt en video på omkring 1 times tid. Er du bare en lille smule nørd som jeg er så vil du altid ikke spilde chancen for ikke at læse artiklen.

En ny side til familien

Som nogle af jeg nok ved har jeg flere forskellige hjemmesider på nettet, jeg ser det som min hobby jeg kan godt lide at beskæftige mig med det. Ud over denne hjemmeside med jokes og sådan noget, så har jeg en mad hjemmeside. En hjemmeside om kryb og kravl, 2 sider i USA og nu skal jeg til at bygge en ny side. Jeg kan desværre på nuværende tidspunkt ikke afsløre navnet da jeg absolut ikke selv ved hvad den skal hedde på nuværende tidspunkt. Men så snart den er oppe og der er noget indhold, så skal jeg nok smide et link herinde.
Så har jeg ikke mere på programmet i denne omgang.

Vi skrives ved i næste nyhedsartikel.

//Alexander

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close