Nye ting samt en overraskelse

OverraskelseSå er jeg tilbage. Først og fremmest vil jeg gerne sige tak endnu engang til alle jer der skriver ind til mig. Jeg prøver at svare alle, det bliver dog lidt svært da jeg modtager flere og flere mail. Hvis jeg tog mig til besvare alle mails jeg modtog så ville jeg slet ikke have tid til at arbejde på selve hjemmesiden, og det kan vi jo ikke have. Derfor bliver det kun nogle af jer der vil modtage et svar. I skal dog vide at jeg læser alle mail og bruger de fleste jokes, gåder, citater på hjemmesiden.
For at være mere effektiv, så har jeg også besluttet mig for at skrive en opdateringsmail i slutningen af hver måned. Her vil skrive lidt om hvordan det går med siden, ideer, nye tiltag og nogle gange også lidt om hvad der sker i mit liv. Skulle det ske at jeg har noget spændende at fortælle så skal jeg nok kaste mig over tastaturet og udgive en artikel mere. Men som minimum vil jeg skrive en opdaterings artikel i slutningen af hver måned.

Ny kategori

Den 21. marts skrev jeg artiklen ”Ud med sjove gadgets” hvor jeg forklarede hvorfor jeg fjernede den del af hjemmesiden og på samme tid tilføjet en ny underkategori til citater nemlig ”Citat plakat”. Nu vender jeg stærkt tilbage med flere ting jeg har tilføjet. Jeg havde det lidt svært at placere de nye ting under de allerede eksisterende kategorier, derfor oprettede jeg et nyt nemlig: Diverse. Denne kategori kommer til at indeholde alt det som ikke hører til de andre. Altså en god blanding af alt og intet. De fire nye artikler jeg har tilføjet har intet med hinanden at gøre ej heller noget tilfældes med resten af siden, så enten kan du lide det eller også kan du ikke. Jeg ved dog på baggrund af research så er der mange mennesker som leder efter disse emner. Da jeg ser de-sjove-jokes.dk som en underholdningsside samt et sted hvor man kan få information om specifikke emner, så besluttede jeg mig for at oprette disse artikler.

  • Fødselsdag – Hver eneste år har flere af vores familiemedlemmer, venner og bekendte fødselsdage. Det kan derfor være lidt svært at være original med fødselsdagshilsner hver eneste gang. Vi ender med at genbruge samme tekster og lykønskninger. Så trivielt og monotont behøver det dog ikke at være. Jeg har oprettet fødselsdagshilsner artiklen til alle dem der synes at de sidder fast. Her kan du få nogle sjove, alvorlige og søde fødselsdagshilsner. Jeg vil selvfølgelig tilføje flere med tiden så der altid er nyt materielle at hente.
  • Servietfoldning – Fødselsdag, konfirmation, bryllups, jeg lige meget hvilken fest det end skal være så kan ma altid imponere andre med kunsten i servietfoldning. Det har altid været svært at finde inspiration til servietfoldning især hvordan man lige kommer frem til en så smuk slutresultat som man kan se så mange billeder af på nettet. I denne artikel vil du kunne se og lære 25 af de mest populære servietfoldnings metoder. Ved hvert foldning følger der tekst samt en tilhørende video. Nu har ingen undskyld for at pynte bordet op med disse smukke serviet udsmykninger.
  • Romertal – Romertal er noget de fleste aldrig kommer til at bruge, der er dog en håndfuld som har interesse for dette. Det er dog ikke så nemt at tyde romertal ud fra deres regler og sammensætning af diverse bogstaver. Jeg har udarbejdet en nem og hurtig mode til hvordan du kan lære at tyde og læse romertallene man ser på ure samt facader af gamle bygninger.
  • Vandfald regler – Drukspil vil aldrig gå af mode, de er sjove, man lære hinanden bedre at kende og så bliver der drukket rigeligt. Vandfald er nok en af de mere populære drukspil af slagsen. Ja der findes man med vandfald er kommet for at blive. Noget de fleste kan blive forvirret er af selve reglerne, der finde nemlig mange forskellige regler da alle laver sine egne. I denne artikel vil du kunne finde de officielle regler for vandfald.

Yes, det var så de 4 nye kategorier jeg har tilføjet til hjemmesiden. Måske er du ikke en af dem der har interesse for nogle af disse emner, men jeg ved at der er andre der er.

Tadaa

Jeg har altid ønsket mig at sige “tadaa”, det lyder mærkeligt ja ved det, men sådan har jeg det. Desværre har jeg aldrig gjort det foran andre, for man lyder som en spasser med mindre man er en tryllekunster som jeg ikke er. Grunden til ordet er at jeg har en overraskelse. En overraskelse som jeg desværre på nuværende tidspunkt ikke kan afsløre. Jeg kan dog fortælle at det er for mennesker der elsker jul. Jeg du læste rigtig, for dem der elsker jul. Dvs. at overraskelsen først bliver offentliggjort omkring september måned. For det er der jeg begynder at arbejde på det.

Slagplanen eller arbejdsplanen for dette nye tiltag er allerede på plads, det vil dog være ondsvagt at komme ud med det her i disse sommer måneder hvor vi er så langt væk fra selve julen. Jeg må dog indrømme at jeg glæder mig og håber i vil gøre det samme. Jeg kommer til at bruge utrolig meget tid på kategorien, så jeg håber det bliver godt.


Nu har jeg vist skrevet nok for denne gang.
Jeg ønsker jer alle en god dag.
Mvh. Alexander

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close