Min fremtid

fremtidSå er jeg tilbage igen. Sidst der handlede det om at hjemmesiden her blev hacket. Heldigvis fik jeg det ordnet det og det hele skulle være i orden. Dem der læse disse små nyhedsartikler jeg skriver fra tid til en anden, ved at jeg er blevet diagnosticeret med kræft og jeg modtager kemoterapi.

Her der vil jeg bare sige at jeg har overstået min 4. behandling og har kun 4 tilbage igen. Dvs. at jeg har små 3 måneder tilbage og så er det slut med kemo. Jeg har desuden fået fortaget en CT-skanning her i fredags hvor jeg både skulle drikke kontrastvæske og have det i årene. Svaret får jeg først om 3 dage og vi krydser alle sammen fingrene for at der intet at se. Men nok om alt det sørgelige.

Livet er mere end bare Cakabel

CakabelLivet kan ændre sig meget radikalt på et splitsekund som det er sket med mig. Det er derfor mig en gåde hvordan nogle folk kan gå amok når de får den forkerte mælk i den kaffe de havde bestilt, eller de sidder i kø på en motorvej hvor de bander og svovler. Det hele handler om perspektiv. Du er heldig at være i live så nyd det, gør noget for dig selv og din familie i stedet for at fokusere på andre og bekymre dig over hvad andre tænke om en. Livet er sku for kort til det ”Cakabel” (Et ord mig og min søn fandt på). Stop op, tag en dyb vejrtrækning og nyd hver eneste øjeblik du har. Folk har alt for mange grunde at brokke sig over alt mens de aldrig gør noget ved det selv. Lad være med at hidse dig op over ingentid.

Min fremtid

Der er mange ting jeg ikke har oplevet eller prøvet. Så snart jeg kommer på den anden side af denne Cakabel sygdom vil jeg ud og opleve verdenen. Jeg vil besøge lande som altid har tiltrukket mig så som: Japan, Australien, Canada, USA, England, Irland, Skotland osv. Nogle af disse lande har jeg været i men vil meget gerne besøge igen. Bestige et bjerg, hoppe ud af et fly med faldskærm, dykke, camping og trekking. Ja der er mange ting man kan prøve, det er dog de færreste der kaster sig ud i det. Nogle af tingene skal jeg alene, mens andre med min familie, de har allerede frasagt sig at hoppe ud af et fly, som jeg også godt kan forstå, det er ikke for alle.

Hjemmesidens fremtid

Dette ændrer sig ikke, jeg vil blive ved med at arbejde på den. Jeg kan afsløre at der er flere artikler på vej til kategorien vidste du. Som jeg håber i vil tage godt imod. Jeg vil selvfølgelig også tilføje flere jokes, citater, gåder osv.

Så har jeg vist ikke så meget mere at sige, bliver også nød til at løbe nu, da jeg skal til genoptræning, ja sådan noget skal jeg også til på baggrund af min sygdom. Wuhuu

C’ya On The Flipside.
//Alexander

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close