Nu med gåder

nu med gåderI min sidste artikel ”Nu med citater” skrev jeg at jeg ikke ville lave noget nyt på hjemmesiden, idet jeg skulle giftes d. 15. aug og derfor ville vente med arbejdet på siden, da forberedelsen af brylluppet kræver en del tid og denne tid kommer med en del stress.

Desværre er jeg sådan person at jeg ikke kan lade være med at arbejde, hvis jeg ikke føler jeg fortager mig værdigt af min tid så bliver jeg meget rastløs.

Jeg har derfor udvidet siden endnu engang. Denne gang er det med gåder. Som med citater, sjove billeder og jokes er disse også organiseret i forskellige kategorier.

Her på siden vil du derfor nu kunne finde disse gåde kategorier:

Forsøg med gåder på siden

Jeg har som med de andre ting, forsøgt mig frem med at sætte nogle få gåder på hjemmesiden, dette viste sig igen at være eftertragtet af mange, derfor tog jeg beslutningen om at udvide siden med mange flere gåder samt opdele dem i forskellige kategorier. Nu må vi se om det bærer eller brister. Jeg håber selvfølgelig på det bedste og vil opfordre alle om at tage et smut forbi gåde siderne og se at de faktisk er noget værd. Gåder i dag er ikke så eftertragtet som de var før i tiden, den tid hvor der ingen iPads, smartphones, eller internettet fandtes. Men heldigvis ´findes der stadig mange der godt vil noget af deres tid på gåder. Med dette tiltag håber jeg selvfølgelig at ramme den målgruppe og måske drage dem ind over andre emner jeg har på denne hjemmeside.

Ideen bag siden

Ideen bag siden var jo baseret på at få denne hjemmeside til at være Danmarks samlingspunkt når det handler om jokes og vittigheder. Denne ide kom til mig tilbage i december 2014 hvor siden kom op ret hurtigt, jeg havde nogle få jokes. Men allerede fra den første uge kunne jeg se en stigende tilgang til hjemmesiden af besøgende, derfor udvidede jeg hjemmesiden med mange flere jokes og i deres respektive emner. Her så jeg et klart billede af hvordan og hvad denne side kunne blive til i fremtiden. Jeg tilføjede derfor sjove billeder, hvorefter citater og nu gåder er tilføjet til siden. Det har udviklet sig med lynets hast og jeg er glad for at have taget de beslutninger jeg nu har.

Du kan på nuværende tidspunkt nyde disse emner på hjemmesiden:

Hvad nu?

Jeg udvider og tilføjer selvfølgelig mere materiale af de allerede eksisterende emner på hjemmesiden. Jeg har også andre planer med hjemmesiden som at tilføje nogle helt andre tiltag til, dette må jeg dog lige ligge på hylden og lade hjemmesiden som den er nu og simre.

Hav en god sommer.
Mvh. Alexander

Lignende artikler

Close