Jeg er tilbage

Hvis nogle af jer holder øje, så er det noget tid siden jeg har skrevet sidst. For at være helt præcis så skal jeg skrue tiden tilbage til den 30. juni 2018 med artiklen ”Hav af citater”.

Mit fravær skyldes hverken dovenskab eller ligegyldighed med hjemmesiden. Slut juni måned faldt jeg pludseligt sammen af smerte i min venstre side af maven. Jeg troede absolut at jeg skulle dø, da jeg aldrig i mit liv har oplevet sådan en smerte og tro mig når jeg sige at jeg har oplevet meget. Jeg blev bragt på hospitalet hvor de tog gud ved hvor mange blodprøver og et par CT skanninger.
Det viste sig at være 2 nyresten der ikke kunne passere og udgjorde smerten. For dem der ikke ved hvad en nyresten er, så er det ikke noget farligt og man kan sagtens komme af med dem. Det der gjorde mit forløb lidt mere besværgeligt var at de kunne se noget helt andet på skanningerne. I min højre side var der mærkelig skygger og noget der var hævet.

Flere overlæger kiggede på resultaterne af blodprøverne samt skanninger og var kommet frem til at min blindtarm var hævet samt bristet et sted. Det viste sig at jeg havde Pseudomyxoma peritonei, en sygdom som rammer 1 ud af 1.000.000. Jeg fik en hurtig tid til en operation i Århus da det er det de har specialisterne i netop denne sygdom.

Det er mig efter min første operationJeg blev opereret, de ting som skulle fjernes blev fjernet og så skulle man ellers tro at alt var som det skulle være. På baggrund af lægesjusk skulle jeg igennem 2 yderligere operationer. Jeg mistede 20kg og meget af min muskel masse. Jeg fik en stomipose og som det ikke var nok fik jeg også nyhed om at min sygdom havde muteret til kræft. Puha det var ikke så lidt igen hva? Du kan se et billede af mig efter den første operation til højre.
Så spørger du måske dig selv om hvordan det ser ud i dag. Lad mig sige det på denne måde. Lægerne er ikke helt sikker på om jeg har eller er fri for kræft i forhold til at de håber at havde fjernet alt. Men for sikkerhedsskyld besluttede vi alle i samråd om at jeg skulle have adjuverende kemoterapi, så hvis der er nogle enkelte celler tilbage vil de nemlig blive slået ihjel. Det at jeg får kemoterapi giver mig nogle uheldige bivirkninger, jeg har en kort lunte, kvalme, følelsesforstyrrelse diverse steder i kroppen samt mange andre små bivirkninger som ikke ligefrem gøre det bedre.
Jeg har dog nogle gode dage som i dag hvor jeg kan sidde og arbejde lidt på diverse ting. Men nok om min sygdom og alt det der, lad os komme videre.

Utal af kopier

Nu hvor jeg har været ind og ud af diverse hospitaler, har jeg ikke rigtig være så meget tilstede som jeg ville have ønsket det. Men her for ikke så længe siden lagde jeg mærke til noget som både gøre mig glad og lidt øv på samme tid. De-sjove-jokes.dk er Danmarks største side med jokes, citater og diverse andre ting. Det der er sket det sidste halve år at der er kommet en hel del andre sider online som næsten er kopier af min side. Se, det viser bare at siden her er det værd, men på samme tid er det lidt øv at de bare kopiere i stedet for at bygge deres egen op. Hvorfor hopper folk over hvor gærdet ar lavest. De kommer jo ikke med noget nyt på nogen måder, de forurener bare nettet med det samme som allerede findes derude. Det var det samme som tilbage i 2015 hvor en person gerne ville købe min side, efter nogle forhandlinger så afslog jeg hans tilbud. Men så et par måneder efter dukkede der en side op som var næsten en tro kopi og med lidt research fandt jeg frem til at det var personen som i første omgang ville købe siden af mig. Siden er stadig online den dag i dag den er dog ikke så meget værd da den næsten ikke til at finde på google. Jamen sådan er det bare, nogle arbejder for sagen mens andre tage den korte rute, heldigvis løber de tit ind i en mur og giver op efter noget tid.

Fremtidige planer

Før jeg gik hen og blev syg, havde jeg en masse fremtidsplaner for hjemmesiden her. Planen er blevet revideret sidenhen og ser nu lidt anderledes ud end tidligere. Jeg har selvfølgelig tænkt mig at udvide sortimentet i forhold til de kategorier som allerede findes på siden så som; jokes, citater, ordsprog, digte osv. Jeg modtager stadig en god joke eller to hvis du sidder inde med nogle.
Planen med hjemmesiden er ikke kun at vedligeholde den men også at tilføje noget nyt, spændende og udfordrende som i måske vil finde interessant. Jeg vil derfor præsentere en ny kategori til familien, nemlig ”Vidste du”. Kategorien indeholder allerede en artikel nemlig viden om Titanic, sjove fakta samt historien bag skibet der ikke kunne synke.
Jeg vil på nuværende tidspunkt ikke fortælle mere om ”vidste du” kategorien men ønsker at i ser den udfolde sig med tiden.

Her kan du se arbejdsplanen for de-sjove-jokes.dk

  • Flere jokes kategorier
  • Flere citat kategorier
  • Flere ordsprog kategorier
  • Udvide ”Vidste du” sektion med mange flere artikler
  • Hemmeligt
  • Hemmeligt

God jul og godt nytår

Selv om året 2018 ikke ligefrem har været det nemmeste for mig, så ser jeg frem til en lysere fremtid. Her i morgen blev vi vækket at børnene som var helt spændte og glade for at det sneede. Jeg besluttede at tage ud med børnene så de kunne hygge sig lidt i sneen. Her er nogle billeder.

De boltrer sig i sneenDet var desværre ikke så koldt, og sneen smeltede derfor hurtigt.

Sådan ser en beskidt snemand udMen meget beskridt snemand, men børnene er glade 🙂

Jeg ønsker jer alle en god jul og godt nyt år. Må alle jeres ønsker gå i opfyldelse.

Vi ses i 2019.

//Alexander Rosenborg

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close