Hav af citater

Så er jeg tilbage igen med flere nyheder. Sidst jeg skrev ”Hvad for noget, flere kategorier?” afslørede jeg at der ville komme flere kategorier både i forhold til citater men også ordsprog. Jeg har det sidste stykke tid arbejdet igennem for netop at nå dette mål jeg har sat mig kan fortælle at jeg er kommet et godt stykke vej. Men mere om det senere.

0. klasse er overstået

Som nogle af jer måske ved så har jeg en søn på 6 år. Her forleden dag var det hans sidste dag i 0. klasse. Han var lidt ked af det fordi de nu skal skifte til en ny lære og så mister de deres lege timer. Men han glæder sig alligevel til at begynde i 1. klasse med nye og spændende udfordringer. Ud over det så er han også stolt over at have tabt 2 mælketænder så han næsten ikke kan tygge maden uden at det falder ud af munden på ham.

TatoveringUd over det så har min hustru besluttet sig at få en ny tatovering, en lotusblomst som jeg så har tegnet for hende. Det skal dog ikke være maskine lavet tatovering men med en gammeldagsmetode nemlig noget der hedder ”hand poke”. Du kan se mere om det ved at søge lidt på google.
Til højre kan du så se tatoveringen jeg har tegnet for hende.

Og nu til de nye kategorier

So tidligere skrevet har jeg arbejdet på fuldtryk det sidste stykke tid for at nå alle kategorier inden udgangen af juni måned. Jeg har kan nu oplyse at det er blevet til hele 11 nye citat-kategorier.

Næste skridt

Næste skridt for hjemmesiden er at jeg stille og rolig går i gang med at tilføje flere kategorier indenfor ordsprog. Og jeg regner med at der kommer omkring 30 nye kategorier du kan boltre dig i.

Derudover har jeg nogle nye ting på tegnebrættet som jeg håber vil falde ind i din smag, men det vil kun tiden vise.

Jeg vil gerne igen pointere at jeg uden hjælp fra mennesker som dig ikke vil have sådan en hjemmeside i dag. Jeg arbejder konstant på den for at forbedre den på alle mulige måder, men jeg søger også ideer til nye ting jeg kan have på hjemmesiden. Så hvis du sidder inde med en god ide, er du mere end velkommen til at sende den ind til mig.

Det var det hele fra mig i denne omgang.

Forsat god dag og nyd det gode vejr.

//Alexander.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close