Fantastisk samarbejde

Fantastisk-samarbejdeSom i nok ved, prøver jeg altid at forbedre hjemmesiden. Jeg udtænker nye ideer, prøver dem af for at se om det passer til de besøgende som dig eller ej. Nogle ideer beholder mens andre ryger ud. De-sjove-jokes.dk er en underholdningssted hvor du kan læse sjove jokes, gåder, scorereplikker, digte, ordsprog og citater. Jeg sælger intet og kommer ikke til gøre det. Jeg fik dog en mail for et par dage siden fra en webshop ejer der efterspurgte et samarbejde.

Se normalt så siger jeg nej til forskellige samarbejdsaftaler, da dette påvirker hjemmesiden med enten flere reklamer, unødvendige links eller andet støj som jeg prøver at holde ude. Denne mail vagte dog min interesse og det skal jeg fortælle jer.

Jeg har jo 15 forskellige kategorier indenfor citater. Der er de sjove, kloge, dumme osv. Virksomheden som gerne vil lave et samarbejde specialiserer sig i at lave plakater med citater. Se her var der noget jeg kunne bruge. Og her er hvorfor:

  • Da min hjemmeside alligevel serverer citater, så vil i nu også have mulighed for at købe en citat plakat eller flere.
  • Køber i en eller flere af disse gennem links på min hjemmeside, så vil jeg få en lille kommission for at have sendt de besøgende videre til deres shop.
  • De får flere besøg som resulterer i flere salg.

Se dette er et samarbejde der kan gavne trevejs her. Jeg kan tilbyde jer plakater med citater som jeg personligt ikke kan leverer, i kan købe dem i kan lide eller lade vær, hvorved jeg får en lille kommission. Det er jo fantastisk. Hvis du gerne vil se kategorien kan du læse mere om det her: Citat plakat. På hjemmesiden vil du finde at plakaterne er opdelt i 3 forskellige kategorier, nemlig: Simple, Grafiske og komplette. De 3 kategorier har 236 forskellige plakater med citater fra film og tv.

Har du en god ide?

Mine tanker flyver konstant rundt i hovedet på mig i forhold forbedringer af denne hjemmeside. Hvis du sidder inde med en god ide, som kunne gavne denne hjemmeside samt alle de besøgende så hold dig endeligt ikke tilbage. Og ingen ideer er for dumme. Hvis du har noget på hjertet så skriver du bare.
I december 2015 afholdte jeg en konkurrence hvor jeg udlovede biografbilletter til de bedste 2 ideer i kunne finde på. Jeg fandt 2 vindere og implementerede disse ideer. Jeg skulle havde afhold en konkurrence igen i 2016, det blev dog desværre ikke til noget da familien og jeg pludseligt besluttede os for at tage ud og rejse. Det var ret spontant og det gik ret hurtigt. Hvis du sidder inde med en forbedring til hjemmesiden eller en til flere ideer så skriv ind. Hvis jeg implementerer det på hjemmesiden, så skal jeg nok kvitterer med biografbilletter.

Det var det for denne gang.

Vi skrives ved.
De-sjove-jokes.dk

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close