Tilføjelse af flere scorereplikker

Nye scorereplikkerDecember er lige rundt om hjørnet og det meste af Danmark har allerede set de første snefnug dale fra himlen. I artikel sjov mail i min indbakke som var udgivet den 4. november 2016 oplyste jeg om mine planer for hjemmesiden. Jeg skrev blandt andet hvordan

jeg ville udvide hjemmeside med flere tiltag og nu nogle få dage senere vender jeg tilbage for at fortælle at jeg allerede har tilføjet 3 nye underkategorier til scorereplikker nemlig:

Scorereplikker kan bruges til mange forskellige ting. Det åbenlyse er selvfølgelig for at score, nogle bruger dem for at bryde isen mens andre igen gøre grin med andre for at se deres måbede ansigter de leverer scorereplikken. Lige meget hvad, så er der en del flere scorereplikker at boltre sig med.

Jeg arbejder hårdt på de nye artikler som allerede er ved at stable sig stille og rolig op. Jeg har sådan set planer om at udgiver omkring 43 nye artikler inden den 24. december. I know, jeg kommer til at få det ret så travlt. Men hvis jeg klare det så vil det også være en fantastisk følelse.

Hvis tiden tillader det, så vil jeg allerede i morgen udgive ”Veninde citater”

Lige nu gøre jeg mig klar til at slappe af og kaste mig ud i weekenden med en dejlig Mortens aften mad. For dem der måtte undre sig, så er jeg helt klar over at Mortens aften var i torsdags, men da vi var til generalforsamling i mine børns børnehave er det ret svært at nyde maden. Derfor besluttede vi at rykke det til i dag.

Det var alt fra mig.
Håber i har haft en god fredag og kommer til at få en fantastisk weekend.
//Alexander

————————————
12/11/2016 Opdatering
Som lovet har jeg allerede tilføjet den nye kategori til citat familien. I kan se den her: Veninde citater.
Disse citater er til piger/kvinder der har en bedste vinden de vil gøre alt for. En veninde de ser som et spejlbillede og en der betyder alt for dem.

Hav en fantastisk weekend.
//Alexander

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close