Sjov mail i min indbakke

sjov mailSom populariteten vokser for De-sjove-jokes.dk modtager jeg flere og flere mails. De er selvfølgelig af forskellige karakter. En af dem vil jeg meget gerne dele med dig om et øjeblik.

Jeg er helt med på at vi alle er forskellige og det er en god ting. Havde denne verden bestået af mennesker med samme personlighed ville det være ret så kedeligt. Jeg står inde for at der skal være plads til alle, uanset etnicitet, kultur eller religion.

Jeg har skabt denne hjemmeside som online underholdning til dem der måtte ønske det. Derfor har jeg også mange forskellige kategorier indenfor jokes, citater, gåder osv. Ikke alle kategorierne falder i alle smag. Jeg har også lært at man aldrig vil kunne gøre alle tilfredse lige meget hvor meget man forsøger. Der vil altid være dem der synes at det hele er noget lort. Apropos denne mail jeg vil dele med dig.

Jeg modtog denne mail for et par dage siden. Jeg var nødsaget til at erstatte alle bandeord med ordet killing. Du vil dog hurtig danne dig et indtryk hvad mailen går ud på. God fornøjelse.

Lille hurtig notits. Personen på billedet har intet med denne mail at gøre. Men jeg kunne forstille mig hans ansigt så sådan ud, mens mailen blev udarbejdet.

Emne: Killing i er klamme!

Prøv og hør!
Jeg skulle finde nogle jokes, bare for sjov skyld. Så finder jeg jeres hjemmeside, og ser hurtig en symmetri i måden der bliver skrevet på. Og jeg forventer egentlig ikke et svar tilbage fra jer. Men!  Jeg er nød til at fortælle jer alle sammen følgende. Ingen af jeres jokes er sjove! Alle jeres jokes er fuldstændigt virkeligheds forvrænget og langt fra sjove! Kun mongoler og handicappede mennesker, folk som jeres killing mødre, og 90% af danskerne der syntes at sådan noget killing killing skriver er sjovt!

Godt for jer at vi ikke sidder i samme rum! For så have jeg killing flækket jeres ansigter med den computer i har brugt til at lave det killing i har haft gang i.

Men killing det anyway. Jeg kan godt forstå jeres liv er endt hvor det er! I har jo tydeligvis ingen form for humor eller viden omkring verden, det er da tydeligt for enhver at se når man læser det killing lort i kalder for jokes. Killing med jer! Hvis anarkiet bryder ud, så håb på i ikke støder ind i mig. Fordi så skal i nok få det sjovt.

Killing dansker killing!

Som det kan ses på denne fremragende mail, så står ordet killing op til flere gange. Jeg går stærk ud fra at denne person har en vis vrede i sig der ikke kan måle sig med noget andet. Jeg skal lige nævne at der var en del stavefejl som jeg måtte rette for at få mailen til at lyde bare en smule forståeligt. Der er specielt en sætning der bekymre mig: ”Hvis anarkiet bryder ud, så håb på i ikke støder ind i mig.” Nej det har jeg så sandelig heller ikke tænkt mig. Jeg er heteroseksuel, jeg har derfor på ingen måder lyst til at støde ind i dig.
Det jeg ikke kan forstå er, hvordan man som et civiliseret menneske som jeg forventer han er. Tager sig tid til at udforme denne mail med så mange killinger kun for at fortælle mig at ingen af disse jokes der er på siden er sjove. Hvis du ikke kan lide de jokes der er på siden, jamen kære ven, så behøver du ikke at læse dem. Der er ingen der tvinger dig til at gå ind på siden og især læse dem. Der findes mange andre hjemmeside med fremragende vittigheder. Måske er du mere til citater, jamen så kan jeg forslå dig: Citater om livet eller citater om venskab. Med dem kan man lære meget om livet.

Til personen som har udarbejdet denne mail, så tager jeg ikke særlig godt imod trusler. Jeg er villig til at gå i dialog med dig, der er dog ingen ansigter der skal flækkes som du skriver det. Hvis du dog stadig ønsker at flække noget efter vi har skrevet sammen, så kan jeg foreslå at du eventuelt kan flække eller kløve træ indtil din vrede er dulmet.

Rundt om hjørnet

Og nu til noget helt andet! December er lige rundt om hjørnet og de har endda lovet årets første sne her i weekenden. Uha jeg ved ikke hvordan du har det, men jeg glæder mig utrolig meget. Derfor vil jeg meget gerne løfte sløret på hvad der er på programmet for de-sjove-jokes.dk i december måned.

Trommehvirvel tak!

[su_list icon=”icon: caret-right” icon_color=”#d66b17″]
  • Flere underkategorier til citater
  • Digte
  • Ordsprog
[/su_list]

Tadaaaaa!

Jeg afprøver mange forskellige ting for at gøre denne hjemmeside så underholdende som muligt, med kategorier og emner i efterspørger. Jeg har for ca. 2 måneder siden tilføjet Sjove gadgets som kan ses i hovedmenuen. Det har dog ikke vakt den store interesse hos særlig mange. Jeg giver dog ikke op helt endnu, men giver det en chance til d. 31 december 2017. Viser det sig at interessen ikke stiger, jamen så ryger emnet om sjove gadgets.

Jeg har ikke mere på programmet.
Jeg ønske jer en fantastisk weekend.

Vi snakkes – De-sjove-jokes.dk

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close