Sindssyg dårlige jokes!

Det er altid sjovere at skrive om komiske ting, derfor har jeg inkluderet det både i overskriften og i denne nyhedsartikel. Hvis du har læst nogle af de andre nyhedsartikler ved du også at jeg før har modtaget trusselsmails samt andre underlige beskeder hvor personen har haft noget imod mig eller hjemmesiden.

surDu kender helt sikkert til bedømmelsesportalen Trustpilot.dk hvorved forbrugere kan bedømme virksomheder, butikker, shops osv. på nettet.
Jeg må ærligt indrømme at jeg aldrig ville have troet at jeg ville få en bedømmelse på trustpilot for denne hjemmeside. Altså en hjemmeside med jokes, citater, julesange osv. Men det gjorde jeg nu alligevel. Og her er hvad personen skrev:

”Sindssyg dårlige jokes!!!! Virker ikke
Kundeservice kan ikke hjælpe øv øv”

Som du nok kan læse så er denne bedømmelse ikke noget at være stolt over, og mange mennesker ville nok holde dig for sig selv uden at vise den frem. Jeg er en person der finder sådan nogle situationer morsomme.
Personen skriver at hjemmesiden har sindssyg dårlige jokes, dette taget i betragtning at jeg har både de klassiske og mange nye. De-sjove-jokes.dk er Danmarks største hjemmeside spækket med jokes om alle tænkelige genre men det er åbenbart ikke nok.
Derefter står der så simpelt som bare: ”Virker ikke” hvad er det præcist der ikke virker? Hjemmesiden, jokes eller noget helt andet?
Desuden bliver der tilføjet at Kundeservice ikke kan hjælpe. Først og fremmest har vi ingen kundeservice der vi ingen kunder har, vi sælger intet, vi leverer en gratis service som andre kan bruge som de vil. Vi kræver intet at vores besøgende, desuden har jeg ingen mails der omhandler netop dette emne.

Jeg elsker når andre folk brokker sig over små ting, mennesker der går i for små sko. I Danmark er vi heldige, vi har mulighed for at tage den uddannelse vi har lyst til, drikke rent vand og selv om vi er et meget lille land er vi med i EU som passer på os. At nogle mennesker kan brokke sig over at deres kaffe de lige har købt i Starbucks er for varm er mig en gåde. Når andre mennesker dør af sult, eller levede i fattigdom og frygt for at bliver dræbt mens kuglerne flyver om ørerne på en. Nogle mennesker mangler bare perspektiv i deres liv. De er som heste med skyklapper, de ser kun det der er foran næsen for en.
Hvis du er utilfreds med hjemmesiden er du mere end velkommen til gå hen til en anden. Men lad være med at være en uforskammet skarn, med for høje tanker om dig selv og en lille (diller) <- hvis du er en mand. Det klæder ingen. ”Se jeg kan nemlig tillade mig at skrive hvad jeg vil på denne hjemmeside, da det er noget jeg har skabt fra bunden.” Nok bræk fra mig, jeg må heller stoppe her. Næste afsnit kommer til at handle om noget helt andet.

Fastelavn og fastelavnsris

Mange steder bliver fastelavn afholdt i en hverdags altså fredagen, fordi de fleste institutioner og arbejdspladser har åbent der. Men i virkeligheden så ligger fastelavn altid om søndagen. I år altså 2018 ligger fastelavn søndag den 11.02.2018.
I min familie prøver vi at vedligeholde de danske traditioner og lære børnene lidt om den danske historie osv. Og når man holder fastelavn så er der også andre ting end bare at slå katten af tønden. Her taler jeg mest om fastelavnsris. Dette er nogle grene man enten kan samle selv eller købe i butikken, disse bliver så pyntet af børnene med forskellige udklip af papir, fjer eller andre ting. På selve dagen altså fastelavn bruger børnene disse fastelavnsris til at vække deres forældre med. Sådan gør vi i hvert fald i min lille familie.

Min smukke hustru gik derfor ned til vores lokale kvickly for at se om man kunne købe disse grene. Der mødte hun en und ekspedient hvorved hun spurgte om de havde nogle i butikken. Han tøvede lidt da han ikke var helt sikker. Han sagde at hun skulle følge med, der i butikken spurgte han en anden medarbejder der bare trak på skulderne, han tog derefter telefonen og ringede en eller anden op, mens han stadig talte med personen i telefonen vendte han sig mod min hustru og spurgte om det var almindelig kogeris hun skulle have.

Det virker komisk at en person ikke kender forskel på fastelavnsris og almindelig ris man kan koge. I virkeligheden er det absolut ikke komisk med tragisk. Jeg vil vædde på at den unge ekspedient sagtens kunne fortælle mig hvilke musiknumre der hittede i øjeblikket, hvilket spil var hans ynglings samt hvem der vandt i sidste paradise hotel. Traditionerne er ved at uddø fordi vi ikke passer på dem, om det er godt ved jeg ikke, for når nogle døre bliver lukket så er der andre der åbnes op. Om de gamle traditioner er værd at holde fast i er op til dig og mig.

Til højre kan du så se hvordan sådan et fastelavnsris ser ud. Disse er lavet af børnene fra børnegården Mågevænget. De kan selvfølgelig se meget forskellige ud afhængig af hvem der laver dem og om voksne hjælper til.

Det var vist nok for denne gang.
Hav en fantastisk dag.
Mvh. Alexander

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close