Alt i senge hos online sengeforhandler Bedre Nætter

En god seng er afgørende for din søvn og dermed dit velbefindende – for bedre nætter giver bedre dage. Om du vælger en boxmadras, en kontinentalseng eller en elevationsseng, er helt op til dig og dine præferencer. Det afgørende er, at du finder en seng, der passer til dig og støtter din krop bedst muligt under søvnen. Hos online sengeforhandler Bedre Nætter finder du alt i senge – og de har også sengen til dig.

Find den seng, der matcher dig bedst

En seng er en investering, der gerne skal kunne holde i mange år. Derfor er det vigtigt, at du går efter en seng, der opfylder dine behov og ønsker – samtidig med, at den selvfølgelig skal se godt ud i soveværelset og passe til dit budget.

Hos online sengeforhandler Bedre Nætter har de lavet en smart match-funktion til dig, der kigger efter en ny seng. Du udfylder spørgeskemaet med en række oplysninger om dine sovevaner og tal for vægt og højde, den yndede soveposition – både for dig selv og din partner, hvis du skal dele sengen med en anden.

Dernæst kan du/I markere, om sengen skal være blød, hård eller medium – og du kan også markere, hvis der er specifikke forhold, der skal tages hensyn til. Det kan fx være, hvis én af jer snorker, har allergi, problemer med ryggen eller tendens til at få væskeophobning i fødderne i løbet af natten. Endelig bliver der selvfølgelig spurgt til, hvilket budget der er lagt for sengekøbet.

Herefter matches alle oplysningerne i online sengeforhandler Bedre Nætters system, og du får et færdigt match på, hvilken eller hvilke senge, der vil passe bedst til dig/jer ud fra analysen af jeres sovevaner og behov.

Rådgivning og 100 dages prøveperiode

Når du handler hos online sengeforhandler Bedre Nætter, kan du også med fordel gøre brug af deres personlige rådgivning via kundeservice. Chatten er åben alle dage fra 9-23, så du kan få svar på dine spørgsmål. Derudover får du en fast prøveperiode på 100 dage med din nye seng. Indenfor de 100 dage kan du teste madrassens hårdhed, og passer den ikke helt til dig, ombytter online sengeforhandler Bedre Nætter gratis madraskernen i din seng – det vil sige den kerne, der bestemmer, om en seng føles hård eller blød.

Hos online sengeforhandler Bedre Nætter kan du få ombyttet fastheden i både kontinentalsenge, i boxmadrasser, springmadrasser, skummadrasser og naturligvis elevationssenge.


Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close