Danmark nye store jokes site

Nyt sted at få et godt grin

Man siger at latter er den korteste afstand mellem mennesker. Man kan bl.a. skabe latter med en simpel og sjov joke, der hurtigt kan bringe smilet frem hos modtageren. 

Derfor er det altid så vigtigt at man har styr på sit repetoire af gode jokes. Med en vittighed i ærmet så kan man få selv den mørkeste dag til at blive en smule lysere. Her på sitet er der samlet en masse af de sjoveste jokes gennem tiden, både fra Danmark og fra udlande, men der er netop åbnet en endnu større side med endnu flere vittigheder og vitser, der måske kunne være en ide at tage et kig på. Siden omhandler primært jokes, men man vil også kunne finde meget andet derover!

Siden hedder bedstejokes.dk, og kan findes her.

Her finder du jokes indenfor alle kategorier, og der vil hele tiden blive tilføjet nye til listerne, og helt nye lister, så det betyder altså at det altid er et kig værd at gå på opdagelse og lade latteren få frit løb – for det er noget man skal forberede sig på: et smut derover vil helt sikkert medføre at 

Jokes kan bruges til alle anledninger

Denne form for underholdning kan bruges til alle typer anledninger og det er da også derfor det er så stærkt et redskab at bruge, hvis man har med mennesker ofte. Uanset om man sidder til en fest, i et selskab, hvor man måske ikke kender så mange mennesker, eller man måske lige er mødt på arbejde en trist mandag morgen, så har man med en vittighed redskabet til at gøre det hele langt mere sjovt.

Man skal huske at det ikke er alle der har den samme humor. Derfor er det også en god ide at have flere forskellige klar, så man er forberedt på de situationer, der måske måtte opstå. Nogle af de kendte jokes kategorier tæller bl.a.

  • Sjove jokes
  • Far jokes
  • Blondine jokes
  • Din mor jokes
  • Alle børnene jokes
  • Og mange flere.

Disse variere som regel alle i hvor hårde de er, og derudover også hvor sofisteriet de er, og derfor kan du roligt sætte dig ned for at finde dem, der passer bedst til dig og dem du regner med at fortælle dem videre til.

Derfor er det sundt med en ny vittighed hver dag!

Det er super sundt at grine. Det er blevet bevist gang på gang, og dette er blot en til grund til, hvorfor man er på helt rette spor, hvis man gerne vil have en mere sund dagligdag, hvor man er klar til at tage imod de mange strabadser der vil komme. 

Det kan dog være svært at huske hver og en vittighed, som man støder på, men det skal man ikke være bange for, for der er nemlig råd at hente.

Skriv de bedste ned og husk dem

Hvis du ligesom mange andre har svært ved at huske de forskellige jokes, du hele tiden møder, så er en rigtig god ide at skrive dem ned. Det kan lyde banalt, men det er faktisk sandt at det vil hjælpe dig med at kunne huske dem endnu bedre. 

Den store fordel ved at skrive dem ned er ligeledes at man på denne facon også har mulighed for at rangere dem efter, hvilke der er bedst og sådan skal det nu engang være.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close