3 nye joke kategorier

3-nye-joke-kategorierSå er det blevet december måned, og jeg har derfor besluttet mig at sætte flere jokes på siden som jeg håber kan varme jer på den kolde vinter og sætte gang i lattermusklerne. Da jeg ikke rigtig har kunne placere nogle af disse nye jokes i de allerede eksisterende kategorier. Har jeg derfor oprette 3 nye kategorier, nemlig:

Gode jokes
Dårlige jokes
Platte jokes

Byd velkommen til de 3 nye kategorier spækket med platte, dårlige og gode jokes.

Et stort tak

Jeg vil endnu engang vil have lov til at takke alle de besøgende på denne hjemmeside især dem som tager sig tid til skriver ind til mig med nye jokes jeg kan sætte op på siden. Bliv endelig ved med det, så går der ikke særlig lang tid før de-sjove-jokes.dk bliver Danmarks største joke hjemmeside.

Senere på aftenen

Da vi alle sammen stille og rolig er begyndt at tælle ned til juleaftenen, den aften hvor vi giver og modtager gaver, så vil jeg også gerne give en gave væk som et stort tak for alle besøgende på hjemmesiden. Denne gave vil blive givet væk ved hjælp af en konkurrence som i har mulighed for at deltager. Men mere om det senere. Kom tilbage ved 21 tiden, så brude i kunne læse alt om konkurrencen, som jeg håber i vil deltage i.
Hav en fantastisk dag.

//De sjove jokes

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close