Lær de bedste scorereplikker at kende

Sponsoreret

Det er altid dejligt at have nogle gode scorereplikker i baghånden, når man gerne vil gøre indtryk på det modsatte køn. Det kan nemlig ofte være svært at finde på, hvad man skal sige, og jo bedre forberedt, man er, jo nemmere kan det blive. Vil man gerne i kontakt med en, man godt kunne tænke sig at imponere, så skal man naturligvis først og fremmest sørge for at indtage en afslappet holdning. Så går alting meget bedre. Vil man gerne blive bedre til at slappe af, så er der mange rigtig mange måder at gøre det på. Er man f.eks. vant til at købe gaver til dem, man holder af, i helt almindelige fysiske butikker, så kan man i stedet gøre det hos GaveAvisen.dk på nettet. Så sparer man en hel del tid. Man kan også se en god film, inden man tager ud for at score.

Disse scorereplikker virker hver gang

Vil man have fingrene i scorereplikker, der virker hver gang, så skal man se nærmere på dem, vi her vil komme ind på. Vores absolut favorit er den følgende: “Jeg har ikke brug for hverken et kort eller et kompas for at finde vej til lige netop dit hjerte.” Den kan være rigtig god, og den virker især på pigerne. En anden god scorereplik er den følgende: “Var det solen, der lige stod op? Eller var det mon bare dig, der smilede til mig?”. Det er altid godt at fyre en god scorereplik af for at komme i snak med andre. Man skal også sørge for at være åben og ærlig. Jo mere imødekommende, man er, jo nemmere bliver det at komme i snak med andre. Man skal derfor også selv sørge for at være smilende. Har sagt en god scorereplik, skal man være klar til en god snak efterfølgende.

Øv dig i at snakke med det modsatte køn

Vil man gerne være god til at score, så kan man naturligvis komme langt med de helt rigtige scorereplikker. Men det er ikke nogen hemmelighed, at man også skal være god til at snakke med det modsatte køn. Selvom en scorereplik er en god åbning, så fører den ikke hele vejen. Jo bedre, man er til at smalltalke, jo nemmere går det. Det kan godt være svært at tage det første skridt til at komme i snak med en fremmed, men det er ikke noget, man som sådan behøver at være bange for. Man har nemlig ikke noget at tabe, og i værste fald kan man få en afvisning. Skulle det ske, så skal man simpelthen bare bevæge sig videre til den næste – og ryste oplevelsen hurtigt af sig.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close