Hvad for noget, flere kategorier?

Flere kategorier igen igenLige i dette øjeblik er kl. 04:52, ja det er tidligt for de fleste. Jeg plejer dog at stå op 30 min tidligere, da jeg føler at man når mere om morgenen især fordi resten af familien sover og man derfor ikke bliver forstyrret. Sidste artikel jeg skrev handlede om 5 underkategorier til fødselsdag. Som det ser ud nu går det udmærket da flere mennesker går ind på dem end jeg ville havde troet.
Denne nyhedsartikel vil indeholde nye indsendte jokes af jer som vil kunne læses længere nede på siden og desuden hvordan fremtidsplanerne ser ud for det resten af året.

Nyt indhold

Det er nu lang tid siden jeg har lavet nye underkategorier af det originale indhold så som vittigheder, citater og ordsprog. Dette kommer til at ændre sig markant. For jeg kan oplyse om hele 48 nye kategorier som vil bliver tilføjet stille og rolig i løbet af året.
2 ud af de 48 kategorier kommer til at stå for sig selv da de ikke har noget som helst at gøre med det jeg har i forvejen på siden. Disse 2 kommer også lidt senere da det vil kræve lidt mere for at få dem bygget op.
Ud over det vil jeg tilføje hele 16 nye citat kategorier, hvor 3 af dem allerede kan findes på siden. Hvis du gerne vil læse dem så kan du gøre det her:

Elsker du ordsprog?

Så kan du godt glæde dig. For planen er at hele 30 nye kategorier skal tilføjes siden her. Det eneste jeg er lidt i tvivl om er hvordan jeg skal præsentere dem alle uden at det ser for rodet ud. For mange kategorier kan fylde alt for meget og desuden se overvældende ud for nogen. Men heldigvis ligger det på mine skuldre at finde ud af og det eneste du skal er bare at nyde dem når de kommer stille og rolig trillende ind på siden.

Indsendte jokes

Jeg har igen modtaget en del forskellige sjove jokes, gåder og mere til som jeg gerne vil dele med jer.

 • Hvad kommer der ud af negers bryster?
  Kakaomælk!
  Indsendt af Mathias Lejbølle Krogh
 • Hvad kalder man Norske veganere?
  Norwegian.
  Indsendt af Victor Dalgaard Bramming Jørgensen
 • Hvad sagde den ene lampe til den anden?
  ”Er du tændt? ”
  Indsendt af Martin
 • Hvordan får du en blondine ned fra træet?
  Du vinker til hende.
  Indsendt af Annabell
 • Hvad er nedtur ved at bo i Tyrkiet
  Det har jo kun en stjerne.
  Indsendt af AM
 • Hvad kalder man to negere i en sovepose
  Twix.
  Indsendt af Mathilde
 • Alle børnene bollede undtagen Find han kunne ikke få den ind men Knud kunne ikke få den ud.
  Indsendt af Sara Kjær
 • Hvorfor ligger bananen og æblet alene i mørket i frugtskålen?
  Fordi pæren var gået.
  Indsendt af Joebo
 • Hvad kalder man en indbagt haj?
  Haj med dej
  Indsendt af Joebo
 • Hvad sagde sushi til bien der fløj forbi?
  Wassabi (hvad så bi)
  Indsendt af Joebo
 • Banke banke på
  Hvem der
  Tærte
  Tærte hvem
  Jeg tærte roligt
  Indsendt af T.S.
 • Hvad sker der hvis en elefant sætter sig på en lommelygte?
  Der kommer lys ud af dens rumpe
  Indsendt af De fantastiske sjove

Jeg vil gerne have lov til at sige tak til alle dem der har givet sig tid til at sende deres jokes, gåder, citater og meget mere ind. Det er altid rart at se andre have et ønske og tage initiativ så denne side kan blive både bedre og større.

Brugervenlighed er en vigtig ting for mig

Tiderne og især teknologien ændre sig lynhurtigt. Tilbage i 1945 blev den første computer (ENIAC) bygget, den vejede 30 tons og fyldte 167 kvadratmeter og kunne lave simple matematiske stykker. I dag har vi noget i lommen som er meget bedre, hurtige, klogere og kan en del flere ting end den første computer kunne og så vejer den ingenting. Jeg snakker selvfølgelig om en mobiltelefon. Et lille stykke værktøj som vi kan bruge til alverdens ting.

Nu hvor det er sagt kan jeg fortælle at det er ca. 70% af alle mine besøgende besøger denne hjemmeside fra en mobil. Dvs. at resterende små 30% gør brug af en computer eller tablet. OG ja jeg er skam godt klar over at hjemmesiden ser meget anderledes ud på en mobil i forhold til en computerskærm. Derfor vil jeg gerne spørge dig, dig og dig, altså alle dem der gør brug af en mobil når de besøger denne side, om der er noget jeg kan gøre bedre så det bliver nemmere for dig at besøge siden. Bedre søgefunktion, mere plads i toppen eller noget helt tredje. Brug gerne kommentarfeltet eller kontaktformularen til formålet.

Det var vist det for denne gang.

Hav en fantastiske dag.
//Alexander

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close