Inspirationsartikel: Sjovere fest med kostumer

Hvis du er vant til at holde fester, men du trænger til en lidt ny gnist, så er det måske ved at være på tide med en kostumefest! I dag er der mange flere kostumefester end tidligere, og hvis du gerne vil være endnu mere specifik til din næste kostumefest, så kan du sætte et tema på. Du kan eksempelvis holde en dyrefest, hvor alle skal være udklædte som dyr eller måske en kongelig fest. Et meget populært hit er dog superheltefesten, der af en eller anden grund er utrolig fangende for både mænd og kvinde.

Hvorfor virker superheltefester så godt?

Tidligere var det ofte mænd, der var begejstret, når der var dømt superheltetema til en fest. Mange mænd har som dreng altid drømt om at være en eller anden superhelt såsom Superman, Batman, Ironman, Spiderman eller lignende, og hvis du inviterer til en superheltefest, så er dette en helt oplagt mulighed for mænd til at vælge et superheltekostume, der passer overens med den superhelt, de så op til som barn. Andre mænd vælger måske specifikke superhelte, som de synes får dem til at se lidt ekstra godt ud.

I de senere år har også kvinder været glade for superheltefester. Der er nemlig en hel del kvindelige superhelte, der i dag også er lavet som kostumer. Ofte er disse kostumer en smule tætsiddende, så man som kvinde ser lidt ekstra lækker ud. Det er derfor en måde for kvinder at være lidt ekstra eftertragtet til en fest, hvis man dukker op som Catwoman, Batgirl, Wonderwoman eller lignende. Faktisk er også flere mandlige superhelte blevet lavet i en kvindeudgave – såsom ”Fræk Robin” kostume.

Superheltefest er ikke kun sexede kostumer

Det kan måske godt lyde som om, at en superheltefest kun handler om at se godt ud, men dette er bestemt ikke tilfældet. Der er også mange, der vælger kostumer såsom Skipperskræk, Pippi Langstrømpe og lignende, der i deres øjne er superhelte. En superheltefest indbyder derfor rigtig meget til mangfoldighed, hvor det bliver vildt sjovt for jer alle sammen at se, hvordan de andre gæster definerer en superhelt i form af den superhelte udklædning, de vælger at komme i.

Kostumefester generelt er en rigtig nem måde at bryde isen på, når folk ankommer til festen, da der altid er kostumerne at tale om. Efterhånden som der måske kommer lidt alkohol indenbords, bliver det desuden rigtig sjovt at se, når nogle af dine fulde venner begynder at te sig som de superhelte, der er klædt ud som. Dette kommer uden tvivl til at give noget at snakke om næste gang i mødes, og det er derfor en aften, der bliver rigtig sjov og som i alle sammen kan mindes det næste lange stykke tid. Så det er bare på med superheltedragten, og så skal der inviteres til fest.

Få et overblik over de mange kostumer på kostumeguiden.dk, der giver masser af inspiration til at finde den rette udklædning, samt fortæller dig hvor du kan købe det billigst.

 

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close