Flere joke kategorier

I sidste artikel ”Spændende nyheder og flere jokes” skrev jeg lidt om foråret så spænde som det nu kan være, en ny joke kategori samt sponserede indlæg.

I dag vil du kunne læse alle de nye tilsendte jokes jeg har modtager fra besøgende som dig, 2 nye joke kategorier og en klage som jeg tager som noget positivt, hvorfor? det kan du læse længere nede i artiklen.

Tag godt imod 2 nye joke kategorier.

Far jokesJeg i denne omgang oprettet 2 helt splinternye kategorier til vores joke afdeling. For noget tid siden lagde jeg mærke til jeg fik besøgende ind på min side med søgefrasen ”Far jokes” sjovt nok, en kategori jeg ikke havde tidligere. Men da jeg kunne se potentialet i det, så har jeg nu oprettet en kategorien far jokes.

Knock knock jokesEn anden sjov tendens jeg har bemærket er at der pludseligt bliver søgt mere og mere på engelske termer altså i stedet for banke banke på jokes, bliver der mere og mere søgt på knock knock jokes. Er vi mon ved at blive mere internationale skal jeg ikke kunne sige, men jeg har i hvert fald også oprettet kategorien knock knock jokes og så må vi se om det bliver til noget. Hvis interessen stiger for den engelske kategori, vil jeg stærkt overveje at lave en engelsk version af denne side, eller bare tilføje en hel del engelske kategorier til.
Og nu hopper vi over til alle de tilsendte jokes.

Nye tilsendte jokes

 • En blondine og en brunette sidder i sofaen, så slår blondinen en bøvs, og så spørger brunetten “hvorfor lugter der så meget af pik?”
  “Fordi jeg lige har blæst i trompeten.”
  Indsendt af Isabell Jensen
 • Alle børnene spiste chips, undtagen Ib.
  Han var dip.
  Indsendt af Rasmus Brinch Morgenstern
 • Hvilken leverpostej kan løbe 100 km/t?
  En leverpostej i form!
  Indsendt af Amalie
 • Hvornår er det ikke sjovt at have bind for øjnene?
  – Når det er brugt.
  Indsendt af Cecilie og Sophia
 • Alle børnene var normale undtagen Rasmus han var en spasser, det rimer ikke men det passer!
  Indsendt af Thea
 • Den nybagte far sad og ventede på sin søn.
  Da lægen kom ind taber han babyen, slår den derefter i vægen hvorpå han til sidst smider barnet ud af vinduet.
  At have overværet det, besvimmer faren på stedet.
  Da han vågner op spørger han rasende lægen hvordan han kunne finde på sådan noget.
  Lægen kigger forundret på faren og med et smil siger “Ej kan du ikke engang tage en joke, barnet var jo dødfødt.”
  Indsendt af Signe
 • Alle børnene kom sikkert over marken, undtagen Bo.
  Han blev voldtaget af en ko.
  Indsendt af Daniel
 • Alle børne løb væk fra Sørens pik, undtagen Britt.
  Hun fik den til at strit.
  Indsendt af Phillip
 • Hvad er de græske guders livret?
  Zeus og Kartofler.
  Indsendt af Victor D. B. J.
 • Hvad drikker internet pirater?
  CD Rom.
  Indsendt af Victor D. B. J.
 • Hvad sagde damen da hun tabte kaffen?
  Latten ligge.
  Indsendt af Victor D. B. J.
 • Hvad er det nu Frankrigs national sang hedder?
  Croissang.
  Indsendt af Victor D. B. J.
 • En svensker med en papegøje sidden på skulderen kommer ind på en bar.
  Så spørger bartenderen: “Hvor fandt du den henne?”
  Så svare papegøjen: “Det vrimler med dem i Sverige!”
  Indsendt af Papegøjen
 • Her er en meget racistisk joke. Hvis det ikke er noget for dig, så spring venligst denne over.

 • Højt på træets grønne top
  Hænger der en neger
  Se hvor flot han brænder op
  Imens vi henter flere

  Imens her lugter af penis
  Brænder vi de sorte svin
  De må gerne lide
  De er jo ikke hvide
  Indsendt af Kristoffer

 • Hvad kalder man en dansk neger?
  En brændt kartoffel.
  Indsendt af Sebastian Purup

Hvordan går det med den svenske hjemmeside?

Som nogle af jer ved, kastede jeg mig over et nyt projekt tilbage i januar måned. Nemlig en svensk version af en joke hjemmeside www.de-roliga-skamt.se – og jeg vil mene at det går udmærket. Jeg har tilføjet en del forskellige kategorier til selv om det er lidt langsommeligt. Da svensk ikke er min stærke side tager det også noget mere tid at lave bare en enkelt kategori. Jeg må dog gøre noget rigtig eftersom jeg har modtaget min første klage i forhold til nogen kategorier der er på siden.

Du synes måske det modsatte men selv negativ omtale er bedre end ingen omtale. Da jeg i sin tid startede denne side og den første klage kom ind om nogle racistiske jokes som var upassende. Tog jeg det positivt, for så vidste jeg at der var nogen der besøgte siden. Og nej jeg tog ikke de upassende jokes ned for ellers havde denne hjemmeside aldrig havde eksisteret. Det du skal tænke på er at man aldrig vil kunne gøre alle tilfredse, derfor vil der altid være nogen der vil klage. Når hovedparten af mine besøgende er tilfredse så er jeg selv tilfreds.

Hvis du gerne vil læse klagen jeg har modtaget så kan du gøre det her, jeg har ikke ville oversætte den da jeg er bange for at oversætte noget forkert, så det bliver på svensk.


Klaga

Hej
Jag tycker att det var 0 respekt på de racistiska “skämten” . Vi som har ett annat ursprung är inte några pedofiler, våldtäksmän eller några seriemördare som du/ni verkar tro om oss via era torra jävla skämt. Jag själv är en utländsk tjej och när jag får läsa detta äckliga “skämt” blev jag bara helt chockad för jag har fått en annan inblick om er svenskar men när jag lästa då försvann det jag trodde om er. Och på skämten hade du skrivit att du inte är rasist men att du gör det för att vi ska skratta åt det, men tror du seriöst att man skrattar om sånt skit? Isåfall är det bara rasister som dig som kan fucking skratta om sånt äckel. Jag är förfan 15 år men till och med jag förstår att man inte håller på så!


Det var alt for denne gang.
Hav en fantastisk dag.
Mvh. Alexander

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close