Sexjokes – de platte, de sjove og de virkelige


Der findes overordnet set tre slags sexjokes – de platte, de sjove og så dem fra den virkelige verden … som måske i virkeligheden er de sjoveste … bare ikke for dem det gik ud over. Men komiske er de, fordi de er sket i virkeligheden, og fordi den, som det gik ud over, ofte har de mest sindssyge forklaringer.

Husker du da en kendisfrisør (vi nævner ingen navne) måtte afbryde Reality Awards i 2016 pga. et vildfarent vibrator-æg i bagerste hul. Han havde dog ingen underlige bortforklaringer – den er også svær at bortforklare. Men selvom det er flere år siden, huskes episoden stadig af mange, og det er da lidt svært ikke at trække på smilebåndet.

Langt fra alle sexjokes er fra det virkelige liv. De fleste er opdigtede. Det ville kendisfrisøren måske også ønske hans var, men heldigvis kom han da ikke til skade. Næste gang skal han måske vælge dildoer, der er beregnet til numseleg og ikke kan smutte for højt op.

Slip for at blive en joke

Men oftest er det ikke med sexlegetøj, det går galt. Faktisk er det fordi, folk bruger noget, der ikke er beregnet til formålet.

Der er altså visse ting, der ikke hører til oppe i frøkenen eller i hul nr. to, og visse ting du ikke skal stikke din diller i, hvis du gerne vil undgå en tur på skadestuen blandt fnisende sygeplejersker og læger. De har hørt alle undskyldningerne.

Flasker f.eks. – de er ikke beregnet til hverken at stikke op nogen steder eller til at onanere i. Og er det en glasflaske, skal du heller ikke under nogen omstændigheder – heller ikke selvom du sidder fast i den – forsøge at opvarme den, selvom glas udvider sig ved varme …

Der findes masser af sexlegetøj til mænd og kvinder, som er beregnet til onani – brug det i stedet for.

Sexjokes som scorereplikker

Sexjokes kan også bruges som scorereplikker. Det skal helst være korte sexjokes, du risikerer, at dit udsete ”offer” er gået, inden den lange sexjoke er slut. Prøv f.eks. jokes som disse – vi siger det med det samme: Nogle er mere platte end andre:

  • Jeg er uddannet kok, vil du smage mine løg? – Bedst til mænd.
  • Jeg træner pokemons, vil du se mine pokeballs? – Også bedst til mænd.
  • Min læge har ordineret mig sex to gange om dagen – please, hjælp mig. – Til fri afbenyttelse.
  • Jeg spiller på guitar – vil du se min G-streng. – Kan i realiteten også bruges af både kvinder og mænd.
  • Jeg har en fest i mine bukser – skal vi danse? – Kan bruges af begge køn.
  • Kommer du tit her? … Kunne du tænker dig at gøre det nu? – Også unisex.
  • Jeg håber du har en god forsikring, for du har lavet en bule i mine bukser. – Den må være til mændene.
  • Vil du med hjem og have pizza og sex? Eller du kan måske ikke li’ pizza? – Helt afgjort unisex.
  • Min bandit er død. Må jeg begrave den i din røv? – Den er mest for mænd at bruge – men den virker ikke … vi siger det bare!

Og der findes mange – rigtig mange – flere. Om de virker? Njaaah, måske …

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close