De-sjove-jokes.dk blev hacket

De-sjove-jokes.dk blev hacket og 2019Jeg har arbejdet på denne hjemmeside siden december 2014, det betyder i hele 5 år. Mit hårde arbejde har båret frugt i form at det er Danmarks største side i sin genre. Der har været nogle enkelte bumps på vejen så som nogle havde kopieret siden osv. Det er dog noget helt andet jeg har været udsat for i ca. 1 uge siden.

Se, det at have en stor side betyder også at flere lægger mærke til en, jeg har mange gode pladser på google og det prøver min konkurrenter at slå mig, forståeligt nok. Jeg lagde mærke til at jeg pludseligt mistede nogle første pladser på google selv med nyt indhold osv. Dagen efter mistede jeg endnu flere pladser. På tredje dagen var den helt galt mange af søgningerne forsvandt fra google og jeg begyndte at blive nervøs, havde jeg gjort noget forkert, så jeg begyndte at tjekke min side fra a til z. Jeg kunne simpelthen ikke se noget som helst indtil jeg så en lille kode der gjorde at min side blev redirected til en pornoside, men det var kun google bot der blev påvirket af det. Så jeg kontaktede en ekspert så hurtigt som muligt og min side var renset på under en time og alt var ok. Nu kan jeg stille og rolig se at jeg får alle mine gamle placeringer igen, heldigvis. Ja så har jeg også prøvet at blive hacket. Næste gang er jeg mere forberedt og jeg har installeret flere sikkerhedsforanstaltninger.

År 2019

Så er vi kommet ind i 2019 og jeg er glad for at lægger 2018 bag mig, det sidste halve år har været plaget med mig ud og ind af hospitaler, 3 operationer, kræft og en stomipose. Jeg håber inderligt at 2019 bliver et noget bedre år for mig hvor jeg kan afslutte min kemo behandling. Slippe for kræft og få opereret stomi posen væk igen. Men det vil tiden kun vise.

Noget helt andet er planerne for de-sjove-jokes.dk, som jeg skrev i min tidligere artikel ”Jeg er tilbage” har jeg tilføjet en hel ny kategori til siden her, nemlig noget der hedder ”Vidste du?” der kan du allerede se den første lille artikel som handler om Titanic, ikke så meget filmen med mere den ægte vare, skibet der ikke kunne synke. Her vil jeg stille og rolig tilføje flere artikel som jeg selvfølgelig håber vil falde i jeres smag.

Ud over dette, kommer jeg til at gennemgå alle kategorier indenfor jokes, citater, gåder osv. Og opdatere dem med nyere indhold. Jeg har også 9 nye kategorier med ordsprog lige på trapperne som jeg kommer til at tilføje til siden inden længe.

Når ja, hold da op jeg har næsten glemt det. Jeg har nemlig tilføjet 2 nye kategorier indenfor jokes:

2019 er også året hvor jeg kommer til at lave en del mere på min anden hjemmeside nemlig Romanovich.dk, jeg elsker mad. Ikke kun at spise det men også at lave det for andre, at se glæden i andres ansigt over den følelse, smag og eventyr en madret kan bringer mennesker er det hele værd. Jeg tror vidst også at jeg på et tidspunkt skrev at jeg føler en vis ro når jeg står i køkkenet, det er næsten som en vis meditation for mig.

Her i 2019 har jeg også besluttet mig at tage nogle madkurser i andre køkkener end dem jeg kender. Så det bliver mest det asiatiske køkken jeg kommer til at lære mere om i de kommende måneder. Så retter som Wontons, Bao, Tom Yum, Pho Ga samt mange andre bliver en del af mit liv. Indtil videre må i nøjes med de mere kendte retter som de fleste i Danmark kender, her er de sidste 3 retter jeg har tilføjet hjemmesiden:

En hel anden interesse

Jeg har altid været fascineret af kryb og kravl siden jeg var helt lille. Kan helt tydeligt huske øjeblikket hvor jeg slæbte en myretue med hjem i en spand til en stor glæde for min mor der blev helt hvid i hovedet. Mange mennesker synes at insekter og lignende er ulækkert, mens jeg ser det som noget spændende da det også er med i livscyklussen og er med til at opretholde naturens balance. Når men da mange mennesker ser sådan nogle ting som skadedyr, har jeg tilbage i start 2018 oprettet en hjemmeside med netop kryb og kravl samt andre skadedyr. Hjemmesiden har ligget stille hvor jeg ikke har arbejdet på den da jeg blev syg og den er gået lidt i glemmebogen, men 2019 er også året hvor jeg vil vække den til live men nye artikler, spændende nyt viden og meget mere til. Hvis du også har interesse for kryb eller måske har et problem med skadedyr så kan du se siden her: kryb-info.dk

Så er der ikke mere herfra, vi ses igen inden længe…
//Alexander

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close