Vinteren er over

Så er jeg tilbage igen med en ny artikel hvor jeg kommer hovedsageligt til at ”snakke” om 3 ting. Her kan du se hvordan fordelingen ser ud samt rækkefølgen.

1. Lidt opkast fra mig. 50%
2. Nyt tiltag som jeg glæder mig utrolig meget til. 35%
3. Tilføjelse af en nyt emne som hjemmesiden allerede indeholder en smule af. 15%

VinterdækLad os være ærlige vejret har ikke lige frem været helt normalt i år. Og jeg kan ikke være den eneste der nogle gange har bandet og svovlet når det pludseligt sner sent marts, start april. Dette afsnit kommer nemlig at handle om min bil og kombination af det danske vejr. Jeg indrømmer gerne at biler ikke er min stærke side. Jeg har ikke den store forkærlighed til dem ej heller har jeg interesse for det.

”Jamen Alex hvordan kan du ikke have interesse for biler når du selv kører i en?”

2 årsager. Først og fremmest har biler aldrig interesseret mig og sådan er det, jeg ser det som en transportmiddel og intet andet. Folk der bruger formuer på biler kommer jo ikke hurtigere frem fra A til B end jeg gør. De kan gøre det ja, men så risikerer de også at få bøde og endda at miste kørekortet. Men når vi har hastighedsbegrænsninger, så er det rent blær hvis man køber en bil til 2 millioner. Der er selvfølgelig dem der kan købe en bil til 2 millioner og op efter som bare har lyst til det, fordi de har så mange penge at de ikke ved hvad de skal bruge dem til. Det siger mig bare ikke rigtig noget, især når man bor i byen som jeg gør. Det er jo et helvede at finde parkeringsplads. Min interesse ligger andre steder som jeg føler giver mig meget mere i livet end biler nogensinde vil kunne gøre.

Desværre er det bare sådan at når man ikke interesserer sig for biler, ved man sådan set heller ikke så meget om dem. Før vinteren trådte til i 2017 overvejede jeg at bare lade være med at skrifte fra sommer til vinterdæk, så fik man en verbal røvfuld af alle dem man kender. ”Du må da være skør” og ”lad være med at tage den chance” og ”det er farligt. ” Fair nok, jeg skiftede til vinterdæk og alt gik godt. Derefter tænke jeg på om det ikke ville være nemmere at lade være med at skifte tilbage til sommerdæk. Men endnu engang vil jeg høvl så mine øre ”blødte”. Det er åbenbart også farligt.

Jeg besluttede mig for at læse lidt op på det og fandt ud af nogle meget interessante ting så som:

I Danmark er det faktisk ikke et lovkrav om at have vinterdæk på i vintertiden, det er dog anbefalet af både FDM samt Rådet for Større Trafiksikkerhed.

Man skulle tro når vinterdæk har bedre bremseevne og vejgreb at de også vil være perfekte til sommeren. Det er faktisk farligt at bruge vinterdæk om sommeren. De har ringere vejgreb dårligere bremseevnen og desuden bruger de mere benzin. Det har noget med temperaturen at gøre samt kompositionen af gummiet der bliver brugt til dækkende. Jeg fandt også ud af at der findes helårsdæk, dæk man kan bruge både vinter og sommer. Det er i hvert faldt noget jeg helt klart skal overveje.

Hvis du interesserer dig for biler så ved du nok alt det der om dæk, men for dem der er ligesom mig. Dem der synes at biler er intet andet end en transportabel blikdåse med 4 hjul, kan jeg anbefale at læse en god guide om vinterdæk lige her for det kan virkelig gøre en forskel i trafikken.

Nu hvor jeg har fået alt ud så lad os hoppe videre til næste emne, wuhuu.

Indhold på en anderledes måde

AfstemningHjemmesiden som i bund og grund handler om underholdning, har efterhånden en del indhold. Du vil kunne finde både jokes, ordsprog, julesange, citater og meget andet. Men efter at have diskuteret emnet op til flere gange, vil jeg ændre på strukturen af den måde jeg servere indholdet til jer. Forsøget her starter ud i en meget lille omfang hvor de fleste ikke engang vil kunne mærke det. Hvis det viser sig at det nye tiltag bliver taget godt imod vil jeg ændre hele hjemmesiden.

På nuværende tidspunkt bliver alt indhold vist i den rækkefølge jeg har bygget siderne op på. Det jeg gerne vil afprøve er at give dig muligheden for at stemme. Stemme på jokes, citater eller hvilken som helst anden kategori du måtte være inde på. Dvs. at de jokes der får flest stemmer vil ryge op til tops hvor flere vil se dem, mens der bliver stemt ned ryger længere ned på siden. På den måde vil alle jokes, citater og alle de andre ting jeg har på siden blive med tiden præsenteret i forhold til hvad i synes bedst om.

Ideen synes jeg og andre jeg har snakket med godt om. Men at have en ide i hovedet er noget andet end at fuldføre det. Derfor skal lige i første omgang lige finde ud af hvordan fremgangmåned skal være.

Jeg ved ikke hvordan det lyder i dine ører men jeg glæder mig rigtig meget.

Fødselsdag

Fødselsdag kategorierHurrrraaaaaaa!!!! Nej hverken jeg eller andre jeg kender har fødselsdag i dag. Men det er er noget jeg kommer til at beskæftige mig med i den nærmeste fremtid. Hvis du ikke allerede har opdaget det så har jeg en lille underkategori der hedder fødselsdagshilsner. Der er mange mennesker der har problemer med at finde på en original fødselsdags hilsen, og det er netop det du kan her. Okay måske ikke helt originalt, men du forstår hvad jeg mener. Undersiden har på 5 måneder haft lidt over 50.000 besøgende som viser mig at der er en interesse for det. Derfor har jeg også tænkt mig at udvide fødselsdagskategorien med flere emner. Jeg kan på nuværende tidspunkt desværre ikke afsløre hvilke det bliver, men jeg kan love for at der bliver en hovedkategori og mindst 4 underkategorier.

Imellem tiden skal jeg så finde ud af hvad jeg gør med hovedmenuen, for der er simpelthen ikke plads til flere ting. Sådan er det når man prøver at oprette en hjemmeside og hele tiden udvider den. Jeg må lige lægger hovedet i blød.

Jeg ønsker jer alle en fantastisk dag.
Mvh. Alexander

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close