Sjovt og hyggeligt samvær med familien

Familie

Det er utroligt vigtigt, at man sørger at skabe plads til familien. Sørg for, at der engang imellem bliver planlagt lidt tid, hvor hele familien kan samles. Så kan I sammen fortælle pinlige og sjove historier, se tilbage på fortiden og planlægge, hvad I skal opleve sammen i fremtiden. Det er utroligt vigtigt, at du har det sjovt med din familie. Og de fleste familier har naturligvis én, der er super god til at fortælle gode jokes. Siden du befinder dig på denne hjemmeside, må vi næsten gå ud fra, at det er dig, der er familiens jokemaster. Læs med her for at finde ud af, hvordan du kan skabe ekstra meget sjov og hygge med din familie.

Sørg for at se tilbage i tiden

Som teenager er der intet, der er sjovere, end når farmor fortæller historier om, hvor forfærdelig far var som teenager. Det kan nemlig ofte virke som om, at forældre altid har været voksne. Men nej. Vi har alle været børn og teenagere engang, og i de fleste voksne sidder der stadig en smule af den ungdommelige humor. Så når du skal skabe en hyggelige stund med din familie, så kan du prøve at åbne op for en snak om, hvordan de voksnes ungdom var, og hvilke narrestreger de har lavet i deres barndom og ungdom.

En anden sjov og hyggelig måde at mindes fortiden er ved hjælp af en fotobog. En fotobog kan nemlig byde på alle de minder, der ellers var blevet fortrængt. Og så findes der vist ikke en fotobog, der ikke er fyldt med sjove historier og fede oplevelser.

Tag initiativ til sjove oplevelser med familien

Én ting er at se tilbage i tiden. Men noget, der er lige så vigtigt, er at se frem i tiden. Den skulle jo også helst byde på en masse sjove oplevelser. Der er rigtig mange forskellige måder at have det sjovt på. Du kan foreslå nogle forskellige oplevelser. I kan eksempelvis tage ud og se stand-up. Men I kan faktisk også sagtens lave jeres eget stand-up show. Særligt, hvis der er mange børn i familien, kan det være en rigtig god idé med ”gør-det-selv”-løsningen. I kan eventuelt gøre det til en konkurrence. Den kan handle om, at alle i familien skal op på scenen og fortælle deres bedste jokes. Vinderen er selvfølgelig den, der formår at få publikum til at grine mest. Og så kan I jo fastsætte en passende præmie efter jeres eget valg. Denne form for lege kan også være god underholdning med vennerne – hvem ville sige nej til så sjov en konkurrence?

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close