Forside / Nyheder / Ud med sjove gadgets

Ud med sjove gadgets

Den 4. november 2016 oprettede jeg en underkategori med sjove gadgets. Jeg prøver altid nye tiltag af på hjemmesiden. Jeg fokuserede på sjove gadgets og ville se hvor mange af jer der ville være interesseret i sådan noget.
Ud med sjove gadgets

Nu hvor der er gået over 5 måneder og der kun er blevet købt en håndfuld produkter gennem ”sjove gadgets” undersiden. Kan jeg godt se at interessen ikke er særlig stor. Jeg har derfor sløjfet den del af hjemmesiden. For det er unødvendigt at have noget på hjemmesiden når der ingen interesse er.

Til gengæld har jeg så tilføjet en underkategori til citater nemlig ”Citat plakat” her kunne jeg forstille mig at dem der elsker citater også kunne tænke sig nogle plakater med citater. Om det bliver til et succes eller ej vil kun tiden vise.

Det var det for denne gang.

God dag.
Mvh. Alexander

Læs også

ordsprog-er-livets-sandhed

Ordsprog uden sne

Jeg ved ikke om det har noget at gøre med at jeg var født i …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *