Nu med citater

nu-med-citaterI sidste artikel (Fantastiske nyheder) skrev jeg om at hjemmesiden vil blive opdateret med nye tiltag samt andet godt til jer. I dag, næsten er måned efter udmeldingen kan jeg med glæde præsenterer at de-sjove-jokes.dk hjemmesiden også indeholder citater. Ja for selv om sommeren er over os, så sidder jeg og arbejder, ud over dette er vi ved at lægge de sidste detaljer på plads ang. brylluppet. For dem der ikke måtte vide det, så skal jeg giftes med min kæreste og moren til mine børn d. 15 August. Det er præcis den dag vi har været sammen i 10 år. Lidt romantisk hvis jeg selv skal sige det. Dette var en lille sidespring og nu tilbage til emnet.

Den gang noterede jeg 12 forskellige citat kategorier ned, det er i stedet blevet til 14. Og det er jo kun godt. Jeg researchede på nettet og snakket med en del mennesker og er kommet frem til de 14 kategorier der mest læste og brugt af citater. Derfor er det lige netop disse citater jeg har på hjemmesiden. Før den store ændring, havde jeg en lille undersøge med citater på forsøgsstadie med ca. 50 citater. I dag har vi flere hundrede som du kan nyde.

Som med alt andet på hjemmesiden, kommer jeg løbende til at revidere og tilføje nye citater så du altid har noget nyt at læse.

Hvorfor Citater

Spørgsmålet er ikke så meget hvorfor, men hvorfor ikke. Mit mål er at leverer kvalitets underholdning i forskellige forme. Og citater ser jeg meget vel i denne kategori. Der findes mange forskellige slags af citater, de sjove, skører, fjollede og så er der selvfølgelig de mere seriøse. En ting de alle har tilfældes er at de fortæller dig en historie, giver dig viden eller den erfaring du mangler i livet. Et billeder siger mere end 1000 ord, en citat kan sige ligeså meget og de helt fantastiske af dem vil blive genbrugt generation efter generation. Disse citater vil aldrig uddø, de er skabt for at videreføre i livet for at forberede vores børn og børnebørn på hvad der er i sigte.

En citat kan have mange mening og betyde forskellige ting for forskellige mennesker. Bestemte citater kan giver dig ro i sjællen eller giver dig den styrke du mangler. Du er mere end velkommen til at bruge citaterne som du vil, tale, brev, bryllups eller noget helt andet. Jeg håber du vil tage godt imod min nyeste tiltag til hjemmesiden. Jeg må indrømme at det har ikke været helt nemt at få det organiseret og det har taget sin tid.

Citat kategorier

Næste skridt
Det har taget mig længere tid end forventet at opdaterer hjemmesiden med så mange citater. Først og fremmest skulle jeg undersøge hvilke citater der mest er eftertragtet, derefter skulle jeg samle dem alle ind, sorterer og kategoriserer dem og derefter sætte dem alle op på hjemmesiden.

Som det næste, går jeg i gang med gåder. Som citater, vil de også være inddelt i kategorier. Jeg skal dog først undersøge hvor interessen ligger indenfor gåder.

Jeg må dog sætte gåde tiltag på standby, indtil jeg er blevet gift og alle de hektiske planlægningstimer og selve brylluppet er overstået. På den måde vil jeg også have den ro og tid til at lave et godt stykke arbejde som i så vil kunne nyde på hjemmesiden.

Til sidst vil jeg bare ønske jeg en fantastisk sommer, og husk at bruge solcreme og pas på jer selv.

// Alexander.

Husk du altid kan besøge vores hjemmeside med underholdning i disse kategorier:

[su_row][su_column size=”1/2″]

Jokes
Sjove billeder

[/su_column] [su_column size=”1/2″]

Citater
Gåder

[/su_column] [/su_row]

Lignende artikler

Close