Hurraaa!

Nu med fødselsdagNej, det er hverken mig eller hjemmesiden der har fødselsdag men det er det nye jeg har tilføjet til siden. Jep, jeg har tilføjet et emne om fødselsdag. Fødselsdag er noget de fleste af os fejre, der er nogle religioner der ikke fejre det og sådan er det. Men de fleste af os fejre den ene vigtige dag på året hvor vi kom til verdenen.
Vi fejre andre for at vise at vi holder af dem, at vi elsker dem og de har en betydning i vores liv. Jeg har derfor tilføjet dette emne med flere kategorier:

Hvis jeg har misset noget i forhold til dette emne, må du gerne lige skrive ind til mig via mail eller bruge kommentarfeltet. For jeg begår fejl som alle andre. Jeg vil påpege at emnet her er på prøve, og hvis det viser sig at der ingen interesse er for det, bliver den igen fjernet fra hjemmesiden. Jeg synes nemlig det er spil af både tid og plads på at opretholde noget hvis igen gider at læse indholdet.

Sidst jeg skrev

Handlede det om nyt design, forbedring og optimering af siden. Jeg var lidt nervøs for at der vil komme flere fejl op diverse steder efter sådan en stor redesign af siden. Men det ser ud til at alt holder og som det skal være. Dette er jeg selvfølgelig utrolig glad for. Jeg arbejder løbende på siden for at gøre den hurtige, bedre og mere overskuelig og selvfølgelig tilføje flere ting til som du kan nyde.

Min personlige opskrift hjemmeside Romanovich.dk er også stille og rolige ved at komme på benene. I skrivende stund vil du finde hele 5 opskrifter. Ja det er ikke særlig meget men man skal jo starte et sted. Hjemmesiden vil repræsentere en hel anden side af mig, en side der viser hvor min passion ligger, hvad jeg er glad for og hvad det er jeg holder af. Dette vil afspejles i opskrifterne men også andre artikler jeg kommer til at udgive på siden.

Hvor uheldig kan man være

På vej hjem fra SuperBrugsenHvis du har misset det, så har denne maj måned været utrolig varm. Så vidt jeg har ladet mig informere så skulle maj i 2018 være den varmeste maj nogen siden. Om det passer eller ej ved jeg ikke. Nu hvor vejret var så fantastisk i går, besluttede familien og jeg at tage ud i haven. Solen stod på en skyfri himmel, så vi smuttede i SuperBrugsen for at handle lidt ind til grill. Så snart vi kommer ud af butikken, så står det ned i fede stråler. Det regner som bare pokker, det både lyner og brager. Hvad i alverden sker der lige for vejret at det pludseligt kan skifte så hurtigt? Og hvor uheldig kan man dog være. I stedet for en dejlig dag ude på græsset med ungerne var vi lukket inde i et lille sommerhus mens det var både koldt og gråt udenfor.
Vi fik dog alligevel formået at grille nogle pølser og få dejlig aftensmad eftersom at regnes tog lidt af.

Det var det for denne gang.
Hav en god dag.
//Alexander

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close