Sjove gin julekugler til at pynte juletræet med

Hvad med en sjov og anderledes måde at pynte juletræet på i år? Eller måske er det her den perfekte gave til en du kender som elsker gin.

 

Uanset hvad så er det her den fedeste gaveæske til en der elsker både jul og gin. Æsken indeholder 6 julekugler i forskellige farver med forskellig smag. Så kan du pynte juletræet med flotte og farverige julekugler der indeholder gin og gøre julen lidt sjovere.

 

Du kan endda genbruge de fine julekugler år efter år ved at hælde ny gin i kuglerne.

6 varianter i forskellige farver med hver deres smag

I æsken finder du smagsvarianterne blomme og ingefær, jule-klementiner, tranebær, krydret pære, figenbudding og rosenkål. Nogle spændende og anderledes smage der med garanti vil få dig i julestemning.

Skal du have gæster juleaften så kan du passende byde dem på en jule gin og tonic efter maden. Her har du til at lave 6 gin og tonics med forskellig smag og i hver sin farve. Et sjovt og anderledes indslag til din juleaften.

 

Køb gin julekugler hos Ginuniverset.dk.

Andre sjove ting med gin til jul og nytår

Kan du ikke få nok af gin til årets højtider har vi her to andre bud på sjove ting der kan være med til at gøre julen og nytår lidt sjovere.

Gin Julekalender

Med en gin julekalender fra The Boutique-Y får du 24 lækre smagsoplevelser. I hver flaske er der 3 cl. gin så du kan lave dig en ny og spændende gin & tonic hver dag i december og frem til juleaften.

 

Denne gin julekalender er yderst populær hvert år og består af 24 udvalgte gins der har været topsælgere i det forgangne år. Den perfekte voksen julekalender til ginelskeren der gerne vil gøre december måned ekstra interessant.

Gin & Tonic Crackers

G&T Crackers fra Fever-tree er et perfekt indspark til højtidernes festligheder, hvad end det er jul eller nytårsaften. Pynt bordet med de flotte crackers og lad dine gæster vælge mellem de forskellige varianter af gin og Fever-tree tonic.

 

De forskellige varianter indeholder Hendrick’s Gin og Fever-Tree Refreshingly Light Cucumber Tonic, Pink Pepper Gin og Fever-Tree Indian Tonic, Aviation Gin og Fever-Free Refreshingly Light Clementine Tonic, Skagerrak Gin og Fever-Free Indian Tonic.

De flotte Gin & Tonic crackers kommer i forskellige pastel farver der matcher indholdet og vil være den perfekte dekoration til en festlig højtid.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close