Nyt design og mere til

Nyt design og mere tilSå er sommeren over os. Mens andre smider jakkerne så sidder jeg og prøver at forbedre hjemmesiden. Jeg har gennem længere tid hold øje med mine besøgende som dig. De fleste af jer besøger hjemmesiden via en mobil. Hvis i gerne vil have et præcist tal så er det helt op på 70%, jep det lyder af meget og det er det også. 70% af alle mine besøgende på denne hjemmeside kommer via mobiltelefonen. Jeg startede med denne hjemmeside lidt over 5 år siden, som betyder at jeg ikke havde mobiltelefonen i tankerne, dvs. at hjemmesiden ikke kun var langsom men der var også diverse fejl som at menuen ikke virkede helt optimalt.
For ca. en uges tid siden tog jeg så beslutningen om at adressere problemet. Så i løbet af nattet kastede jeg over projektet og skiftede hele designet om, Hurraaaa. Det er måske lidt svært at se, men hele designet er lavet om. Programmeringen er nyere og mere brugervenlig ved brug af mobiler. Her nogle af de ting som er forbedret med det nye design:

  • Forbedret hastighed ved loading på mobil.
  • Menuen virker som den skal.
  • Teksten er nu ensartet og varierer ikke som tidligere.

Det lyder måske ikke af meget, men det er med til at gøre hele oplevelsen på hjemmesiden mere flydende, overskueligt og bare mere brugervenligt.

Der kan opstå fejl

Når man opdaterer en hjemmeside, program eller andet som spil. Så er der en ret stor chance for at der er nogle fejl som udviklerne ikke har fanget. Derfor vil jeg heller ikke proklamerer at hjemmesiden er hel 100% fejlfri og jeg vil derfor opfordre jer alle til at skrive ind til mig, hvis i falder over en fejl eller 2 uanset størrelsen. Alt indholdet på hjemmesiden er gratis og koster jer ikke en rød reje, derfor håber jeg at i vil hjælpe mig med at gøre siden så tæt på 100% optimal som muligt.

Irritation
For dem der har været med fra start og har fulgt hjemmesiden vokse der har der været mange ændringer undervejs. Nogle emner er kommet til hjemmesiden mens andre er blevet fjernet. Jeg prøver altid at gøre hjemmesiden mere spændende og prøver forskellige nye emner af. Viser det sig at de ikke virker jamen så ryger de ud igen. Nu har jeg stødt på et problem som jeg har lidt svært ved at løse.
Menuen kan ikke indeholde flere emner/kategorier. Ahh ok, det passer alligevel ikke helt. Jeg kan sagtens tilføje flere emner, men så vil menuen være dobbelt så tyk. Det vil både se grimt og uoverskueligt ud. Jeg har prøvet at gøre teksten mere, fjerne nogle emner under andre. Jeg synes desværre at jeg er nået vejs ende hvor jeg ikke længere kan hive flere mener ind under ”Diverse”. Hvis der er en derude der har en god løsning på dette irriterende problem så skriv meget gerne ind. Så er jeg sikker på at vi kan finde ud af en kompensation med nogle biografbilletter med popkorn og drikkevare.

Personlig hjemmeside

Hustruen og jegJeg har gennem længere tid gået rundt med tankerne om at starte en hel ny side. Og ja jeg har en del i forvejen, det skal dog ikke holder mig tilbage. Denne skulle dog være lidt anderledes, mere personligt hvor de besøgende vil kunne følge mig, en side hvor jeg kan bruge et sprog som jeg bruger til dagligt, at kunne bande uden at være nervøs for at nogle af dem der læser mit stof bliver forargerede og smutter igen. Nope, en side hvor jeg kan være mig selv 100%. Spørgsmålet var bare om hvad det er jeg skulle skrive om, hvilket tema hjemmesiden skulle have, hvilke interesser af mine jeg skulle inkludere.

Så her er hvad jeg fandt på:
Romanovich.dk bliver min hel egen hjemmeside hvor jeg kommer til at skrive om mit liv, opskrifter, drikke, anmeldelser, træning og meget mere til. Jeg starter småt ud og ser hvor det bære hen ad. En advarsel må være på sin plads: Jeg vil ikke holde tilbage, hvis det er jeg er sur eller irriteret over noget, så vil den også få hele armen. I skrivende stund er hjemmesiden ret nøgen og der er intet på den. Jeg vil dog med tiden tilføje mere og mere. Og jeg håber selvfølgelig at du kommer forbi og ser udviklingen.

Jeg glæder mig allerede.

Hav en fantastisk god dag.
Mvh. Alexander R. R.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close