Vinderne og fødselsdag

1 december satte jeg en konkurrence i gang her på De Sjove Jokes siden. Selv om vi i denne måned har haft 6 cifret besøgstal af forskellige mennesker, så er det sjovt nok kun nogle få nogle der har deltaget i konkurrencen. Om det er fordi de synes hjemmesiden er god som den eller af andre grunde kan jeg selvfølgelig ikke vide. Men nok om det, der har heldigvis væres nogle gode svar på konkurrencen og jeg kan hermed afsløre hvem af de deltagende der har vundet “Biograftur for 2”.

Og vinderne er:

1. Martin Bæk
2. Daniel

En mail er blevet sendt ud til dem begge. Til jer andre vil jeg meget gerne sige tak for deltagelsen i den første konkurrence jeg afholdte på siden. Der vil helt sikker komme flere af den slags i fremtiden, så må vi se om flere vil deltage.

Fødselsdag

god-jul-og-godt-nytaarDet er præcist et år siden de-sjove-jokes.dk blev lanceret og det har været overvældende så mange mennesker der har taget godt imod denne lille hjemmeside. Jeg tager min hat af for jer og bukker dybt. Tak til alle dem der har besøgt siden og nydt de mange vittigheder, citater, gåder og sjove billeder. Tak for de mange råd, mails og support. Men især tak til dem der har givet sig tid til at skrive ind med nyt materiale til siden.

God jul og godt nytår
Når nu julen er lige rundt om hjørnet, så vil jeg gerne takke pænt af for 2015. Jeg vil ønsker jer alle en god jul og et fantastisk nytår.
Vi ses i 2016.

//De-sjove-jokes.dk

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close