Julekonkurrence 2015

Eftersom vi nærmer os julen, vil jeg meget gerne give mine trofaste besøgende en gave (Faktisk 2). Dette har jeg besluttet at gøre ved at afholde en konkurrence. Først og fremmest tager vi lige præmien der kan vindes.
julegave

Præmien på højkant er 2 x Biograftur for 2 sominkluderer:
• 2 x biografbilletter
• 2 x 2,5 l popkorn
• 2 x 0,5 l sodavand
• Værdi: 269,00kr

Gavekortet har en gyldighed på 3 år fra købs datoen.

Bemærk: Der betales tillæg ved 3D-film, forlænget spilletid og helaftensfilm.
Konkurrencen starter fra dagens dato og kører frem til søndag d. 20 december, hvor jeg trækker 2 vindere kl 20.00. Hermed vil de 2 vindere modtage præmierne før d. 24 december. Meget vigtigt: husk at angive din e-mail adresse i kommentarfeltet så jeg kan komme i kontakt med dig hvis du er den heldige vinder.

Hvordan deltager jeg?

Da jeg hele tiden ønsker at gøre hjemmesiden bedre og derved få den til at blive Danmarks sjoveste side hvad angår jokes, vittigheder, citater og gåder. Så er din opgave at give mig en god ide, en ide til hvordan jeg kan gøre siden bedre så jeg kan få flere besøgende. Dette kan være specifikke kategorier inden for jokes, vitser, citater, gåder jeg skal tilføje eller måske noget helt nyt som jeg endnu ikke har på siden så som at have en liste over de sjoveste gadgets som folk kan købe. Kun fantasien sætter grænser.

Spørgsmål og svar

• Må man indsende flere ideer? – Ja du må indsende så mange du har lyst til.
• Kan en person vinde begge præmier? – Ja hvis personen har de 2 bedste forslag så sender jeg gerne begge gaverne til samme person.
• Hvor lang tid har jeg til at tænke over en ide? – Du har mulighed for at skrive din ide i kommentarfeltet helt frem til 20. december kl 19.59. Jeg finder nemlig vinderne kl 20.00
• Hvornår vil vinderne få besked? – Vinderne vil blive kontaktet 20. december ved 21 tiden over mail.
• Hvad så hvis der er 3 ideer der bare er super gode? – Hvis jeg finder 3 eller flere geniale idéer til siden, så kaster jeg flere penge efter jer og alle ideerne jeg vælger vil modtage 2 x biograftur gavekort.

Hvis i har spørgsmål, så er du meget velkommen til at bruge kommentar feltet, jeg vil besvare alle spørgsmål indenfor 12 timer.

Lignende artikler

ommentar

 1. Jeg synes det allerede er en fantastisk hjemmeside med alverdens sjove jokes!
  MEN!… en stor forbedring vil, i mine øjne, være en “TOP 10” eller en form for rangliste indenfor hver kategori, således at besøgende på siden kan give ‘tommel op’ eller ‘tommel ned’ til de forskellige jokes/vitser, og så vil de bedste stå øverst.

  Håber det er et brubart forslag

  Mvh. Martin

 2. Hej. Jeg synes det kunne være en god idé at lave en engelsk udgave af din hjemmeside. Jeg synes den er god som den er nu, men Danmark er ikke så stor, så prøv at hoppe ud i de store bølger og sats på engelske/amerikanske jokes og så tror jeg din side vil vokse og du vil nå et langt bredere publikum! 🙂
  Du kunne også lave en “random joke”, hvor den blander jokes og viser en joke ved et klik på en knap, hvis man bare vil have blandede jokes man vil læse op på eksempelvis ens arbejdsplads m.v. 😉
  Mvh Daniel.

 3. To ting:

  Jeg kunne godt tænke mig en “dagens joke” på forsiden. Jeg tror, jeg ville komme oftere.

  Endelig kunne jeg godt tænke mig, at du gjorde spalterne smallere, da det vil give bedre læsevenlighed. Især når man læser fra sin telefon.

  1. Hej Lis.

   Tak for dit forslag.
   Hjemmesiden skulle tilpasse sig automatisk til både en computerskærm, tablet samt en mobil. Må jeg spørge hvilken mærke og model mobil det er du bruger, så kan jeg nemlig lige tage et kig på det.

   Mvh. De Sjove Jokes

   1. Hej

    Jeg har en Dell PC og Iphone. Det er ikke spørgsmål om teknik, men læsevenlighed for “gamle” øjne 😉

 4. Fantastisk hjemmeside med mange vittigheder. Nu hvor du både har vittigheder, citater, gåder og billeder hvorfor så ikke afslutte cirklen med sjove videoer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close