20 sjove facts

Den 27. november 2016 havde jeg tilføjet kategorien digte samt skrevet om det under nyhederne ”Nu med digte”. Og hvorfor har jeg så gjort det? Hvorfor tilføjer jeg konstant nye ting til hjemmesiden? Jo ser du, jeg går hele tiden rundt med tanker og ideer til hvordan jeg ellers kan forbedre denne hjemmeside, tilføjer nogle ting mens jeg fjerner nogle andre. Dette gør jeg for at se hvilke ting i bedst kan lide. Husk også at tjekke hovedsiden ud med masser af nye vitser.

En af disse ideer som jeg har gået rundt og bearbejdet er ”facts”. Der findes utal af forskellige facts, der er de sjove, mærkelige, skøre osv. Det er altid godt at have lidt viden på nogle områder som andre ikke har, især når man kan få dem til at måbe over det du lige har sagt. Derfor kommer denne nyhed/artikel til at handle om facts. Helt præcis 20 facts som du kan nyde i fulde drag. Det skal måske nævnes at disse facts er udarbejdet er folket bag ekspertvalg.dk. De spurgte mig om dette måske ville være noget for mine læsere, og da jeg alligevel har gået rundt med tanken i længere tid, sagde jeg ja med det samme.

Her er så de 20 facts:
20 facts
Jeg er ellevild med at høre din mening om disse 20 facts. Er det noget der fangede dig? Er du interesser i flere af den slags? Hvis ja, så oplys gerne hvilke kategorier du ønsker. Du kan bruge kommentarfeltet til dette.

Hav en fantastisk dag.
Mvh. De-sjove-jokes.dk

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close