Lukker og slukker

Bare rolig det er kun for en dag. Den 30 december 2015 fik jeg en advarsel at hjemmesiden var gået ned. Jeg prøvede selvfølgelig at undersøge problemet men uden held, det var først da jeg skrev til teknikerne hvor hjemmesiden ligger. Problemet lå i at jeg simpelthen havde for mange besøgende på engang. Det må jeg sige er et luksus problem.

Det er selvfølgeligt fantastisk at få så mange besøgende, det går dog ikke at hjemmesiden går ned af den grund. Jeg har derfor taget beslutningen om at opgradere hjemmesiden, så netop samme problem ikke opstår i fremtiden.

Opgraderingen vil ske d. 14.01.2016. Mens systemet bliver opgraderet, vil hjemmesiden desværre blive lukket ned, dette sker på baggrund af sikkerhed for alle filerne er intakte på den anden side af opgraderingen.

Jeg undskylder derfor på forhånd hvis du besøger hjemmesiden og det viser sig at den er nede.

Det var vist alt for nu.
Vi ses på den anden side.

//De-sjove-jokes.dk

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close