Året der gik 2016

Året der gik 20162016 har været et spændende år og har budt på både glæde, frustrationer samt overraskelser. Jeg har delt nogle af de større ting der er sket op i en kronologisk rækkefølge. Og vi starter først med det sørgelige, så vi kan afslutte med noget der er mere positivt. hvis nogle skulle undre sig over hvem det er på billedet til højre, så er det min 1 årig datter med overskæg.

15. August 2016 – Kopiering af hjemmesiden
Til min store forargelse blev jeg gjort opmærksom på at en eller anden havde kopieret denne hjemmeside. Her taler jeg ikke om et par jokes eller tekster, nej. Hjemmesiden blev kopieret 100%. Flere forskellige tanker fløj gennem hovedet på mig. Jeg blev frustreret og rasende på samme tid. Jeg har brugt umådelige mænger af tid på at få denne hjemmeside op og stå, gøre den så brugervenlig og overskuelig så meget som mulig. Og så er der en eller anden der bare kommer forbi og siger haps. Jeg fik talt med forskellige folk og kom derefter ned på jorden igen. Det er lidt sørgeligt på en måde at personen ikke havde fantasi nok til at kunne lave noget selv eller bare tage inspiration fra hjemmesiden i stedet for direkte at stjæle. Det skal sige at de er stævnet og der kører en retssag mod dem. Heldigvis er det ikke længere noget jeg tænker over længere, da livet er for kort til at være sur og irriteret på folk uden hjerne. Dem er der så mange af.

03. September 2016 – Jeg vil gerne købe din hjemmeside
Jeg fik et opkaldt mens jeg var på arbejde. På den anden side at røret var en mand som gerne ville købe hjemmesiden. Her blev jeg godt nok overrasket. Jeg havde aldrig forstillet mig at nogle ville have interesse i at købe hjemmesiden. Efter længere samtale hvor prisen for hjemmesiden steg 4 gange, besluttede jeg mig ikke at sælge den. Det er her er mit ”barn” jeg har på nuværende tidspunkt ikke lyst til at give den videre til en anden. Jeg er slet ikke færdig med mine planer for denne side. Og jeg håber i synes det samme.

09. November 2016 – Scorereplikker
Noget nyt skulle ske på De-sjove-jokes.dk og jeg besluttede derfor at tilføje scorereplikker til siden. Jeg tænkte på at denne lille tilføjelse ville passe meget godt med andet sjov jeg havde på hjemmesiden.

09. November 2016 – Gode scorereplikker
I starten havde jeg en ret lang side kun med scorereplikker, jeg begyndte dog at dele den op. Der da findes mange forskellige scorereplikker, derfor fik gode scorereplikker sin egen kategori.

10. November 2016 – Dårlige scorereplikker
Det samme gælder dårlige scorereplikker. Der er ingen der gider at bruge dårlige scorereplikker i byen, derfor måtte jeg fjerne dem fra den originale liste og lave sin egen kategori.

26. November 2016 – Digte
Slut november begyndte jeg stille og rolig at tilføje forskellige digte. Jeg kan allerede se at de begynder at tiltrække flere besøgende som er fantastisk. Jeg kommer til at udvide listen med flere kategorier.
06. December 2016 – Ordsprog
Start december tilføjede jeg også flere kategorier med ordsprog. Her vil du kunne finde, sjove, kloge og skøre ordsprog som man altid kan have ved hånden og bruge når tiden byder det.

Et stort tak

VittighederEn af de mere positive ting ved hjemmesiden er alle de mail jeg har modtaget fra jer. Jeg har i år modtaget over 100 forskellige jokes, goder, citater osv. Jeg må dog være ærlig og fortælle at det ikke alle de tilsendte ting jeg har lagt op på siden. Det er der selvfølgelig flere grunde til. Nogle gange bliver der indsendt nogle ting som jeg allerede har på siden, som resulterer i at jeg ikke kan sætte dem op på siden eller vil samme jokes, citater, gåder osv. stå flere gange og gentagelser er der ingen der gider at læse. I starten skrev jeg personlig tak jer alle og enhver der skrev ind til mig, desværre har jeg opdaget at det tager utrolig meget af min tid, især når antallet af mails stiger måned for måned. I skal dog ikke være i tvivl, jeg er meget taknemmelige for alle de mails jeg modtager.

Jeg har da også modtaget en mail af mindre positiv karakter. En person som ville smadre mig på baggrund af de jokes han ikke kunne lide på siden. Det er ret komisk at en person gider at bruge tid på at udforme sådan en hadsk og trussels tungt brev fordi han ikke kunne lide nogle af de jokes på siden. Sådan nogle personer har jeg intet over for og trække let på skulderne.

Hvad der skal ske i 2017

Julen er rundt om hjørnet og nytåret følger lige efter. Men hvad er planerne for 2017?
Jeg ved mange mennesker har nytårsforsæt og sætter med store glæde mål for sig selv, sin familie. Dette er som regel ting som:

  • Stoppe med at ryge
  • Stabe sig
  • Begynde at træne
  • Osv.

Desværre tyder det på at de fleste mål man sætter sig op ikke holder særlig længe. Ca. 90% af alle de mennesker der sætter sig nye og fantastiske mål i sit nytårsforsæt dropper eller giver op igen inden måneden er over. De starter med gode intentioner, desværre sætter de alt for mange og alt for høje mål og derved krakelerer fundamentet. Derfor har jeg nedskaleret i mine mål i forhold personlige ting samt hvad der skal ske for hjemmesiden.

eBog
eBogEn af de store mål jeg har planlagt for siden er at skrive en ebog. Yes sir, en ebog med jokes, vittigheder, vitser ja kært barn har mange navne. Om det bliver svært og vil tage lang tid? Ja det er jeg ret sikker på, jeg er dog opsat for at gennemføre målet i 2017. Bogen kommer selvfølgelig til at indeholde de bedste jokes og mange andre end dem du kan læse på siden her. Desuden er der andre overraskelser jeg har på tegnebrættet som i vil se på denne side.

God jul og godt nytår

Det bliver min sidste artikel i 2016 derfor ønsker jeg jer alle en god jul og godt nytår. Må i få de gaver i har ønsket jer og nyde de sidste par dage af 2016 sammen med dem i elsker og holder af. Og pas nu på hinanden under nytåret, bug jeres fornuft og lad være med at samle fusere op.

Vi ses i 2017.
//Peace out – Alexander

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close