Livet er en vittighed

Hvad livet går ud på kan jeg ikke svare på. Der er dog mange forskellige ting vi oplever gennem vores tid på jorden, nogle sjove stunder, ærgrelser, skuffelser osv…

Der er dog nogle ting som de fleste af os aldrig har oplevet eller kommer til det. Her vil jeg vise jer nogle ting som kun sker for de færreste.

Adam Hess manglede et tæppe og besluttede sig derfor at købe en over nettet. Det han måske skulle havde kigget på er det billige pris. For som man siger ”man får hvad man betaler for.”

bestilte-forkerte-stoerelse-taeppe

AliX var tørstig efter en milkshake og bestilte en over nettet. Han modtog en frossen is med et surrør. Nu skal han bare vente til den tør op.

her-har-du-din-milshake

 

[s]p4s bestilte et lille bordspejl fra eBay. På spejlet var da dog et aftryk af noget som de færreste ønsker at modtage med posten.

Sikke-et-fint-aftryk

 

Når man bestiller støvler på nettet, skal man sørge for at afgive skostørrelse, ellers kan man ende med disse.

Husk-at-angive-stoerelsen-naar-du-bestiller

 

Ironi kan være en af de sjoveste ting at opleve. Her ser man en brandbil i brand.

Ironi

 

Her er en mand der virkelig tager sin træning alvorligt.

Alvorlig-traening

 

Det er nok sidste gang hun går på date med ham.

Jeg-spiser-dig

 

Mennesker er mærkelige, hvem i alverden bestilte denne burger?

Hvem-bestiller-en-saa-stor-burger

 

Det er nok første gang de ser en lyshåret pige.

Foerste-gang-de-ser-en-lyshaaret-pige

I sidste artikel “Overbelastning og nedsmeltning” skrev jeg lidt om hvad mine nye tiltag skulle handle om. Nu spørger jeg dig, har du nogle bestemte ønsker om hvad du gerne vil se på denne hjemmeside? Det skal selvfølgelig handle om underholdning, eller er emnet ret frit. Skriv til mig så skal jeg se hvad jeg kan gøre. Husk at gå ind på forsiden og se de mange vittigheder vi har på siden. Husk også at tjekke mit sidste tiltag ud om scorereplikker. Har du svært ved at score når du er i byen, til fest eller noget helt andet? Måske vil en af disse mange scorereplikker jeg har på siden hjælpe dig.

God weekend til jer alle.

//De sjove jokes

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close