Tre sjove ting til din polterabend

polterabendStår du og skal arrangere din bedstevens polterabend men lige mangler det sidste på dagens dagsorden, så har vi heldigvis sammensat 3 aktiviteter der er rigtig gode til at sætte det sidste skub i lige præcis jeres polterabend.

Paintball

Hvis det er en drengerøvstur, er en oplagt aktivitet paintball. Tager man alle drengene på paintballtur får man lov til at se hvem der er bedst til at sigte og skyde, det er desuden også her man får muligheden for endelig at skyde ham i gruppen man aldrig helt kunne lide.

Til forskel for den tætliggende sport lasertag, gør det ondt at blive ramt af paintballkugler.

Så hvis man kan klare ting der gør lidt ondt og mangler en sjov aktivitet til sin polterabend kan man med fordel arrangere en paintballtur.

Under hele arrangementet vil der være en instruktør på som sætter jer i gang med nogle spil og sørger for i får så meget ud af oplevelsen som muligt.

Man kan booke paintball baner flere steder spredt ud over Danmark. De fleste paintball haller har flere baner nogle flere end andre, men man får som regel altid mulighed for at prøve dem alle. Hertil er paintball banerne booket kun til jer.

Gokart

Hvis man er en flok afsted som er glad for adrenalin, så er gokart også oplagt at prøve.

Med gokart sikre man fart over feltet, her er gokart oplagt hvis i samtidig også er konkurrencepræget mennesker.

Man kører alle imod hindanen og finder ud af hvem der er bedst og virkelig er den bedste racerkører. Hvis man er nok tilstede har man også mulighed for at instruktørerne kan få sat en turnering op for alle så det bliver lidt mere interessant.

Escape Rooms

Escape Rooms startede i udlandet og er relativt nyt i Danmark, det har været her i små 2 år og er stadig i rivende fremdrift.

Arrangere du en tur for alle til et Escape Room er du næsten sikker på, at det bliver noget som de fleste ikke har prøvet før og vil finde meget sjovt.

I kan med fordel booke jeres Escape Rooms i København igennem Mysterymaker. Mysterymakers har fået formidable anmeldelser for deres Escape Rooms.

Når man deltager i et Escape Room, går det ud på at hele gruppen bliver lukket inde i et lukket lokale, her er en masse forskellige udfordringer. Som udgangspunkt plejer man, at få 60 minutter til fælles at løse alle gåderne som banen stiller for jer.

Hvis man ikke når alle gåderne på 60 minutter har man tabt, så det handler om man skal arbejde hurtigt og sammen.

Det vil sige at i stedet for at man skal arbejde imod hinanden som man skal i Paintball go gokart, skal man altså arbejde fælles for ikke at tabe fælles.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close