Få din far til at grine – En guide til at købe sjove gaver til farsdag

Få din far til at grineDet er så dejligt at modtage gaver, og overraskende nok, er det ligeså dejligt at være den som giver en gave. Fars dag nærmer sig, og udover mor, hvem fortjener så en gave mere end far? Vi guider dig til at finde den skønneste og sjoveste gave til din far.

Den fjollede

Er din far en rigtig musikelsker? Eller elsker han bare spas og løjer? En idé kunne være at købe Dj udstyr, så han selv kan få lov til at stå og vende plader derhjemme. Hos DJhuset.dk kan man købe alverdens dj udstyr. Du kan sågar tilkøbe dj undervisning. Så hvis din far elsker at danse, spille musik og at have det sjovt, så kan Dj udstyr måske gøre tricket. Det vil i hvert fald få ham til at grine. Læs mere om dj udstyr her.

Den budgetvenlige

Hvis du ikke har særlig mange penge, kan det måske være en idé at give din far en hjemmelavet gave. En gave som helt sikkert vil få et smil frem på hans læber, vil være at lave et gavekort, hvor du for eksempel skriver at du vil vaske x antal gange op, for ham. Eller at du vil slå græsset x antal gange. Eller måske hvor du vil se film med ham, hvor han må vælge uden nogen form for brok fra din side. Mulighederne er mange. Dette er en gave, som helt sikkert vil få ham til at grine.

Den langsigtede

Hvis du gerne vil give en storslået gave, men pengene ikke rækker, kan du altid slå din gave sammen med fødselsdagsgave eller julegave. På den måde, har han noget han kan se frem til, og du har mere tid til at spare sammen eller planlægge. Du kan få idéer til julegaven her. På Duglemmerdetaldrig.dk kan du finde inspiration eller købe gavekort til sjove oplevelser. Det kan også være at du snart fylder 18 år og derfor vil vente med, at give et gavekort til ølsmagning. Grundende er mange for at vente, eller slå gaven sammen. ligegyldigt hvad, vil din far helt sikkert blive glad for din gave.

Den betænksomme

En meget betænksom og sød gave, kunne også være at give en gave som er noget romantisk til din far og mor/partner. Det kunne være at du foreslog at lave tre retters middag til de to, mens de sidder og hygger. Så kan du både agere som kok, tjener, opvasker og sommelier. Server en god vin, sæt noget smukt musik på og dæk bordet fint. Så kan de to få lov til at hygge, og du kan hygge om dem.

Den stilede

Er din far typen som elsker kvalitet og mærkevare? Så kan du sagtens kigge på damask.dk og finde en fin farsdags gave. Her kan du finde en masse produkter fra Georg Jensen, til meget fornuftige priser. Du kan også få et komisk håndklæde, hvor der står ”sejeste far”, som ikke kun er sjovt, men også lavet af det lækreste egyptiske bomuld.

En god flaske alkohol eller en tur på golfbanen kan måske også gøre det. Mulighederne er mange. En sikker vinder, er at gå efter hans interesser. Hvis din far interesserer sig for gode flasker rom, så undersøg nettet for en god og unik flaske rom. Hvis din far bare elskede Anders And bøger eller måske var kæmpe Tintin fan som barn, kunne du også kigge efter Tintin tegneserier eller filmene. På den måde, kan du give ham en hjertevarmgave, som han 100 procent vil sætte pris på, og måske endda blive lidt rørt over.

Den vilde

Din far kunne måske godt bruge en rigtig rusketur. Så er det her, en god mulighed for at hive ham med på en kørebane og køre ræs. I kunne også tage ud og skyde på skydebane, eller dyrke noget ekstremsport. Mulighederne er uendelige. Spørg dit netværk om gode råd og oplevelser, og undersøg nettet for gode tilbud.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close