Sådan kan du finde på nye jokes

Sponsoreret indhold

Mangler du materiale til nye jokes, handler det bare om, at du følger en anelse med i, hvad der sker i samfundet. Det er både i forhold til sport, politik og sladder.

Hvis du er vild med at fortælle jokes, er du sikkert også hele tiden på udkig efter steder, hvor noget sjovt dukker op. I mange tilfælde vil dine jokes selvfølgelig dukke op af sig selv, men der kan også være tidspunkter, hvor du er nødt til at hjælpe dem lidt på vej.

For at finde på jokes er det først og fremmest en god ide, at du sørger for at følge med i, hvad der sker omkring dig. Det kan være i sport, realityprogrammer og i politik. Alle steder vil du kunne hente masser af materiale til gode jokes.

Følg med i sport

Sport er et oplagt emne at finde på jokes om. Der findes masser af mennesker, der følger med i sport og går nærmest fanatisk meget op i det. Derfor vil der også ligge masser af gode jokes gemt – hvis du altså bare kan finde dem.

Et godt sted for dig at finde nyheder om sport, der kan inspirere dig til nye jokes, er på sportnyt.dk. Der kan du finde resultaterne af en lang række forskellige kampe og se, hvem der snart skal spille mod hinanden. Læs alle sportsnyhederne på sportnyt.dk.

Læs sladderbladene

Et andet virkelig godt sted for dig at finde materiale til dine jokes er i diverse sladderblade. Der findes en del i Danmark, hvor du har mulighed for at få at følge med i, hvad der sker i de kendte, kongeliges og realitystjernernes liv. Der vil helt sikkert også være masser af guf for dig, der er vild med at finde på nye jokes.

Du kan finde en del af sladderbladene gratis eller delvist gratis på nettet. Ellers kan du besøge din frisør eller måske din mormor. Sandsynligheden taler for, at du i hvert fald et af stederne har mulighed for at finde gode sladderblade.

Politikerne står i kø for at skabe nye jokes

Når du vil finde på nye jokes, handler det ofte også bare om, at du åbner for dit TV eller en netavis. I mange tilfælde virker det som, at politikerne nærmest står i kø for at hjælpe dig med at skabe nye jokes. Det handler derfor bare om, at du sætter dig en lille smule ind i politik, og hvad de forskellige politikere står for.

Både i forhold til politik, sport og sladder gælder, at du selvfølgelig ikke skal finde på jokes, der er stødende for andre. I stedet handler det om, at du finder på jokes, som også deres tilhængere vil synes, er sjove.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close