Nye jokes og andet

Så er det marts måned og den skarpe vil havde bemærket nogle nye ting på hjemmesiden. Lad os dog tage fat på noget andet til at starte med.

Tilbage i Januar var min hjemmeside planlagt til at blive opdateret. Dette kan du læse meget om her: Lukker og slukker

Århusianer jokes samt sjove jokes om mændDet var dog ikke helt smertefrit. Da jeg umiddelbart ikke kunne se nogle fejl på hjemmesiden, var der alligevel en der sneg sig uden om. Jeg plejer normalt at sende mails tilbage til jer som sender jokes ind til mig, det havde jeg også gjort ved alle og en. Desværre blev alle mine mails afvist og lagt ind som kladde. Dvs. ingen af jer der havde sendt jokes ind, havde modtaget min mail som tak. Det viste sig at mailen fejlene netop med denne såkaldte opgradering af hjemmesiden. Dette skulle være rette nu. Jeg vil gerne sige undskyld til alle jer som netop havde brugt tid på at sende jokes ind dog uden nogen former for svar fra mig. I skal dog vide jer sikke på at alle de indsendte jokes er lagt op på siden for andre at nyde. Med undtagelse af gentagende jokes som allerede er på hjemmesiden selvfølgelig.

2 nye joke kategorier

Nogle gange modtager jeg også mail fra jer, hvor i ønsker bestemte kategorier af jokes på hjemmesiden. Efter en vis antal ønsker fra flere forskellige mennesker har jeg nu oprettet 2 nye kategorier.

Århusianer jokes – Denne kategori er specifikt rettet mod århusianer og hvor dumme, sløve og mærkelige de er. Husk på at disse jokes ikke skal tages bogstaveligt, og vi alle ved at århusianer ikke er mindre intelligente end resten af Danmarks befolkning. Sjove er de dog stadig og jeg håber i vil nyde dem lige så meget som mig selv.
Jokes om mænd – Jeg fik flere henvendelser fra kvinder der ønskede joke kategori om mænd. De synes det var snyd at jeg havde jokes om kvinder men ikke mænd. Her tog jeg mig sammen og nu har sidden jokes og begge køn. Håber at alle er tilfredse nu.

Hvordan scorer man i byen

Scorereplikker kategoriPersonligt har jeg aldrig selv brugt scorereplikker hverken til fester i byen eller andre steder jeg kan komme i tanke om. Der er dog nogle som gøre brug af dem og i de fleste tilfælde af det mænd der gerne vil i kontakte med det modsatte køn. Scorereplikker er mange gange meget platte, og dårlig. Ja så dårlige at de faktisk er sjove, og de fleste der bruger dem bliver sådan set også afvist på stedet. Jeg har hermed også oprette en hel kategori for sig selv kun til de mange forskellige scorereplikker. Har du mod på det, så er du velkommen til at bruge dem i byen, jeg vil meget gerne høre om du fik scoret.

Det var det for denne gang. Husk på at i ikke skal holde jer tilbage med ønsker eller jokes i kender til som endnu ikke er på hjemmesiden.

Peace out
//De-sjove-jokes.dk

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close