Sjove autocorrect


Ejer du en smartphone, så ved du også med sikkerhed hvad autocorrect betyder. Det er når ens mobil retter teksten til de ord den tror du vil skriver når du skriver en sms. Dette især på det engelske sprog kan gå helt galt. En almindelig og uskyldig besked kan bliver til en halvfordærvet måltid som bliver spyttet ud igen.

Mobilen fra helvede


sjove autocorrectDer findes mange eksempler fra nettet, at en iPhone har sit eget liv, i hvert fald når man prøver at skrive en sms. Nogle mennesker har endda skiftet telefon på baggrund af deres autocorrect, netop fordi de ikke kan finde ud af det. Jeg personligt har der også nogle upser når jeg sender sms’er, det er dog aldrig så slemt som nogle af de billeder der er på hjemmesiden.

Prøv det selv


Du kan jo altid prøve det selv, skift telefonen til engelsk og begynd at skrive sms’er, så vil du hurtigt se at den begynder at give dig ord som du aldrig i livet vil bruge i en sms, og det sjove ved det hele er at det er sjofle ord. Det tyder på at en Apple ansat havde det lidt sjovt med sms programmet.