Sjove autocorrect


Ejer du en smartphone, så ved du også med stor sandsynlighed hvad autocorrect betyder. For dem der ikke forstår det helt, kan jeg forklare det således: Autocorrect er når ens mobil retter eller staver teksten færdig når man er i gang med at skrive en sms.

I dag er autocorrect blevet en del bedre og den retter selv de mest vanskelige stavefejl. Der var dog en tid hvor autocorrect ikke var lige det de fleste af os kunne ønske os. Mange gange stavede den forkert, brugte helt andre ord eller sætning. På den måde kunne man virkelig få nogle sjove sætninger og meninger i forhold til hvad men i virkeligheden prøvede at skrive.

Mange brugere har taget screenshots af det teksten blev rettet til. I dag kan vi sidder og grine af de gode gamle dage.

Mobilen fra helvede


sjove autocorrectDer findes mange eksempler fra nettet, at en iPhone har sit eget liv, i hvert fald når man prøver at skrive en sms. Nogle mennesker har endda skiftet telefon på baggrund af deres autocorrect, netop fordi de ikke kan finde ud af det. Jeg personligt har der også nogle upser når jeg sender sms’er, det er dog aldrig så slemt som nogle af de billeder der er på hjemmesiden.

Prøv det selv


Du kan jo altid prøve det selv, skift telefonen til engelsk og begynd at skrive sms’er, så vil du hurtigt se at den begynder at give dig ord som du aldrig i livet vil bruge i en sms, og det sjove ved det hele er at det er sjofle ord. Det tyder på at en Apple ansat havde det lidt sjovt med sms programmet.