Fulde mennesker når de er sjovest


Kender du det når man er til en fest, har det rigtig sjovt, men drikker måske lidt for meget. Senere på aftenen kommer man til et tidspunkt hvor man pludseligt ikke længere kan styre sin krop og heller ikke er helt bevidst om hvad det er man går og laver. Det er nemlig her de sjoveste situationer opstår.

Alkohol kan gøre en kedelig fest til af de sjoveste, men indtager man lidt mere end hvad ens krop kan tåle, så kan det virkelig gå den anden vej.

Vi har en fed samling af billede med fulde mennesker der gøre sjove, mærkelig og skøre ting. Det kan jo være at du måske kender til nogle af situationerne.

Hik, jeg har vist fået for meget


Fulde menneskerAlkohol har forskellige virkning på os alle. Nogle bliver glade og opfører sig som fest aber, mens andre falder i søvn eller noget helt andet. På billederne her af fulde mennesker kan du se hvilke situationer der kan opstå, og hvis du er gammel nok til at indtage alkohol selv, burde du også kunne genkende nogle af billederne. Intet er så skægt som at være til fest og dagen efter ikke kunne huske noget fordi hjernen slog fra da alkohol indtagelsen blev lidt for stor. Så er her man skal ud til andre der var til samme fest og forhør sig om hvad man har lavet dagen før. Og nogle gange er historierne ikke så fantastiske.

Drik til du segner om


Nogle af billederne her har fanget personer som har fået så meget at drikke at de er gået helt kolde, så kolde at de bliver nød til at spørge andre om festen dagen før var god. Og selvfølgelig har man venner der altid vil tage et billede som minde og pinsel for alle at se.

De har drukket for meget, hav dig en god griner.