Fulde mennesker når de er sjovest


Man har det sjovt til en fest og drikker godt til. Så kommer tidspunktet hvor man pludseligt ikke længere kan styre sin krop og ikke helt er klar over hvad det er man laver. Her opstår de sjoveste situationer. Alkohol kan gøre en fest sjovere, men indtager man lidt mere end hvad ens krop kan tåle kan det går den modsatte vej. Se alle de sjove billeder af fulde mennesker her.

Hik, jeg har vist fået for meget


Fulde menneskerAlkohol har forskellige virkning på os alle. Nogle bliver glade og opfører sig som fest aber, mens andre falder i søvn eller noget helt andet. På billederne her af fulde mennesker kan du se hvilke situationer der kan opstå, og hvis du er gammel nok til at indtage alkohol selv, burde du også kunne genkende nogle af billederne. Intet er så skægt som at være til fest og dagen efter ikke kunne huske noget fordi hjernen slog fra da alkohol indtagelsen blev lidt for stor. Så er her man skal ud til andre der var til samme fest og forhør sig om hvad man har lavet dagen før. Og nogle gange er historierne ikke så fantastiske.

Drik til du segner om


Nogle af billederne her har fanget personer som har fået så meget at drikke at de er gået helt kolde, så kolde at de bliver nød til at spørge andre om festen dagen før var god. Og selvfølgelig har man venner der altid vil tage et billede som minde og pinsel for alle at se.

De har drukket for meget, hav dig en god griner.