Sjove Fail billeder


Ordet ”fail” betyder (at fejle eller mislykkes). Som regel er det personer der bare laver noget dumt, uden selv at vide det eller også synes de selv at de har gjort sig en tanke om en god beslutning som åbenbart absolut ikke er.

Her finder du en god samling af fantastiske fail billeder, altså hvor hensigten var god nok, men der alligevel gik noget galt.

Skulle det sker at du sidder med nogle gode fail billeder, så hold da endelig ikke tilbage. Skriv ind til os ved at bruge vores kontaktformular.

Det var bare dumt


Fail billederAt stikke en finger ind i stikkontakten er ret dumt og alle ved at det skal man bare ikke gøre. Alligevel er der nogle der synes det vil være sjovt. Her kommer vi til at møde mennesker i alle aldre som bare laver dumme ting og det bliver foreviget for alle at se. Især er det de smarte der fejler med stor stil der er sjovest.

Vi har alle prøvet det


Desværre kan vi alle være lidt uheldige, at lave en forkert grimmasse på det forkerte tidspunkt, måske har vi glemt hvilken hånd vi har grydelappen i og bruger den forkerte, med resultatet i at man brænder sig. Her er der tons af sjove fail billeder i forskellige situationer, lad os håber at sådan nogle billeder aldrig kommer på nettet af os selv.